Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Έλον Μασκ: Στην Αθήνα η μητέρα του, Μέι Μασκ - Η παρουσίαση του βιβλίου της και οι βόλτες στην Πλάκα

Έλον Μασκ: Στην Αθήνα η μητέρα του, Μέι Μασκ – Η παρουσίαση του βιβλίου της και οι βόλτες στην Πλάκα

Η 76χρονη μητέρα του μεγιστάνα της τεχνολογίας βρήκε την ευκαιρία για ολιγοήμερες διακοπές, με αφορμή την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Μαθήματα Ζωής» προ ολίγων ημερών στη Βουλιαγμένη

Στην Ελλάδα βρίσκεται η μητέρα του μεγιστάνα της τεχνολογίας Έλον Μασκ, Μέι, και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Αρχικά, η Μέι Μασκ επισκέφθηκε τη χώρα μας στο πλαίσιο της παρουσίασης της αυτοβιογραφίας της με τίτλο, «Μαθήματα Ζωής, Συμβουλές για μια ζωή περιπέτειας, ομορφιάς και επιτυχίας», που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου σε εκδήλωση στη Βουλιαγμένη, εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.

Οι βόλτες της Μέι Μασκ στην Αθήνα

Ενόσω παραμένει στην Αθήνα, η Μέι Μασκ ξεναγήθηκε στο κέντρο της Αθήνας -Μοναστράκι και Πλάκα- και θα παραμείνει για διακοπές στην Ελλάδα, μιας και είναι ιδιαίτερο το ενδιαφέρον της οικογένειας για επενδύσεις στην χώρα μας.

Η 76χρονη έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου φαίνεται να περιηγείται στα σοκάκια της περιοχής και να θαυμάζει τα αξιοθέατα. Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Εξερευνώντας την περιοχή της Πλάκας στην Αθήνα».

View this post on Instagram

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

«Μαθήματα ζωής», η αυτοβιογραφία της μητέρας του Έλον Μασκ

Η 76χρονη μητέρα του Έλον Μασκ -πρώην μοντέλο, διαιτολόγος και συγγραφέας- ταξίδεψε αυτή τη φορά στη χώρα μας για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Μαθήματα ζωής», που κυκλοφόρησε στα ελληνικά. Πρόκειται για την αυτοβιογραφία της μητέρας του επιδραστικού επιχειρηματία, έχει μεταφραστεί σε 32 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 100 χώρες, πλέον και στην Ελλάδα.

Ο ελληνικός πολυτελής τουρισμός

Μετά την παρουσία της ως τιμώμενο πρόσωπο στο πρώτο διεθνές συνέδριο πολυτελούς τουρισμού «The Luxury Side of Greece», που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τον Απρίλιο του 2023 στη Σαντορίνη, η Δρ. Μέι Μασκ επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την αγάπη της για την Ελλάδα. Η μητέρα του ιδρυτή της Tesla και της SpaceX θα παραδώσει τη σκυτάλη στο δεύτερο συνέδριο πολυτελούς τουρισμού «Τhe Luxury Side of Greece 2024», το οποίο θα πραγματοποιηθεί και φέτος στη Σαντορίνη στις 12-13 Οκτωβρίου με επίτιμο καλεσμένο – έκπληξη που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει και την θεσμοθέτηση των βραβείων «Luxury Tourism Awards».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024