Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το Lío άνοιξε πανηγυρικά για τέταρτη σεζόν τις πύλες του στην Μύκονο

Το Lío άνοιξε πανηγυρικά για τέταρτη σεζόν τις πύλες του στην Μύκονο

Οι βραδιές εδώ είναι ένα κράμα μουσικής, χορευτικών παραστάσεων και ακροβατικών.

Καταπληκτικές φωνές, λαμπερά κοστούμια, glam, χαμόγελα, καλό φαγητό, μπαλέτο, χιούμορ, αισθησιασμός, κοκτέιλ, κομψότητα, πάρτι, σαμπάνια είναι μερικά από τα στοιχεία που θα συναντήσει ο επισκέπτης.

Το Mykonos Live TV συνάντησε τον CEO του Lio Group, Julio Bruno. Πολυπράγμων επιχειρηματίας με πολυετή εμπειρία στα media, την εστίαση, τον τουρισμό και τις επενδύσεις μίλησε για το concept και την φιλοσοφία του Lio, για το φετινό show αλλά και για την αγάπη του για το νησί.

To Lio είναι μια ιδέα που ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια στην Ιμπιζα

«Ένα μέρος που ο κόσμος έρχεται για να ξεχάσει τα προβλήματά του. Κάτι τέτοιο έλειπε από την Μύκονο. Πρόκειται για μια φαντασμαγορική παραγωγή επιπέδου Μπρόντγουεϊ, από τον ήχο και τον φωτισμό μέχρι τους χορευτές και τους τραγουδιστές. Αλλά υπάρχει και το φαγητό που είναι απίστευτο. Δεν είναι ένα απλό show αλλά ένα dinner show.

Το Lio είναι το κόσμημα του Pacha Group και δουλεύουμε ώστε να παρουσιαστεί σε περισσότερες χώρες. Σύντομα θα το δείτε στο Ντουμπάι, το Λας Βέγκας και το Μεξικό. Πολλοί άνθρωποι από διαφορά μέρη του κόσμου μας ζητούν ένα κομμάτι αυτής της μαγείας. Θελουμε να εξαπλωθούμε αλλά πρέπει το μέρος να θεωρείται μια πρωτεύουσα την διασκέδασης όπως η Μύκονος.

Τα show σε κάθε μέρος είναι διαφορετικά. Επιλέγουμε πάντα τους καλύτερους επαγγελματίες και όλοι θέλουν να δουλέψουν μαζί μας. Όλοι είναι ευχαριστημένοι και χαμογελαστοί παρότι πρόκειται για μια δουλειά”.

Για την Μύκονο ανέφερε: «Πρωτοήρθα στο νησί πριν από 4-5 χρόνια με φίλους για να απολαύσω την θάλασσα. Η Μύκονος μου θυμίζει την Ντίσνεϋλαντ. Παντού δωμάτια, παντού ομορφιά!».

Η φετινή παράσταση του Lio

«Έχει τίτλο Back to the Future. Είναι ένα ταξίδι στον κόσμο από την εποχή της Μέριλιν Μονρόε μέχρι 100 χρόνια μετά από σήμερα. Πρόκειται για μια όμορφη, σέξυ, μοναδική παράσταση».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024