Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Λεωφόρος Αθηνών: Ξεσπά η μητέρα της Έμμας για την παράσυρση κι εγκατάλειψη 17χρονης - «Έχουμε πιάσει πάτο»

Λεωφόρος Αθηνών: Ξεσπά η μητέρα της Έμμας για την παράσυρση κι εγκατάλειψη 17χρονης – «Έχουμε πιάσει πάτο»

Επί τέσσερα ολόκληρα λεπτά, αυτοκίνητα περνούσαν δίπλα από την αιμόφυρτη ανήλικη και κανείς δεν σταματούσε να την βοηθήσει - Η θέση της μητέρας της Έμμας που πέθανε σε αντίστοιχο τροχαίο το 2022

Σοκαριστικές είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η παράσυρση της 17χρονης στην Λεωφόρο Αθηνών, την οποία χτύπησε και στην συνέχεια εγκατέλειψε ασυνείδητος οδηγός, τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/06).

Το 17χρονο κορίτσι έμεινε να κείτεται αιμόφυρτο στην άσφαλτο, μετά την σφοδρή παράσυρση από αυτοκίνητο και οχήματα να περνούν από δίπλα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ένας άνθρωπος χρίζει άμεσης βοήθειας. Δεν είναι ένα και δύο. Αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και φορτηγά προσπερνούν την άτυχη 17χρονη.

Στο σημείο που βρίσκεται στο οδόστρωμα η 17χρονη τα οχήματα διέρχονται το ένα μετά το άλλο με χαμηλή ταχύτητα σε δύο λωρίδες όμως και πάλι κανείς δεν σταματά.

Με κάθε δευτερόλεπτο να είναι κρίσιμο για την υγεία και συνεπακόλουθα για τη ζωή της, περνούν τέσσερα ολόκληρα λεπτά έως ότου περαστικοί βγουν στο δρόμο για να ανακόψουν την κυκλοφορία και ακολούθως ένα όχημα να σταματήσει κοντά, για να μην περάσει κι άλλος οδηγός και τη χτυπήσει.

«Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο, υπάρχει πιο κάτω;»

Η υπόθεση της 17χρονης ξύπνησε μνήμες της υπόθεσης της Εμμάς, όπου το 2022 στην Θεσσαλονίκη παρασύρθηκε από οδηγό κι εγκαταλείφθηκε στο οδόστρωμα χάνοντας άδικα την ζωή της.

Η Κέλλυ Καμπάκη, μητέρα της Έμμας, μίλησε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» του MEGA για την υπόθεση παράσυρσης της 17χρονης στην Λεωφόρο Αθηνών.

«Όλος ο κόσμος είναι εξοργισμένος, απλώς εγώ συνδέομαι λίγο παραπάνω λόγω του ότι το έζησα. Η αρχική μου πρόθεση ήταν να μην δω το βίντεο, όπως δεν έχω δει τις φωτογραφίες από το δικό μας τροχαίο. Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο, υπάρχει πιο κάτω; Δεν ξέρω. Είναι τραγικό να βλέπεις έναν άνθρωπο κάτω στο δρόμο και απλά να τον προσπερνάς. Αν ακούει ένας εισαγγελέας θα έπρεπε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που προσπέρασαν το κορίτσι να κατηγορηθούν για εγκατάλειψη τροχαίου».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024