Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στη Λ. Αθηνών: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 17χρονη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από Ι.Χ.

Τροχαίο στη Λ. Αθηνών: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 17χρονη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από Ι.Χ.

Σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντο, το σώμα της ανήλικης παραμένει επί 10 ολόκληρα λεπτά στην άσφαλτο με δεκάδες οχήματα να την προσπερνούν δίχως να σταματάει ούτε ένα

Νέα δεδομένα στο τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών με την παράσυρση και εγκατάλειψη της 17χρονης ξημερώματα Τετάρτης (26/6) φέρνει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Το κορίτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και πλέον η Αστυνομία αναζητά τους οδηγούς των δύο αυτοκινήτων που την χτύπησαν και δεν σταμάτησαν να την βοηθήσουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το πρώτο αυτοκίνητο ήταν χρώματος ασημί, με σχάρα στην οροφή και το δεύτερο, που χτύπησε το κορίτσι ενώ βρισκόταν πεσμένο στο οδόστρωμα, ήταν μαύρο. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που επικαλείται η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωση, στο ασημί αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα και μετά την παράσυρση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στο καπό, τον ανεμοθώρακα και τον αριστερό καθρέπτη.

Σε βίντεο ντοκουμέντο του Mega συγκλονίζει η απάθεια οδηγών που έβλεπαν την 17χρονη τραυματισμένη στο δρόμο με τους οδηγούς να συνεχίζουν ατάραχοι την πορεία τους.

«Είναι έγκλημα αυτό που κάνουν οι ασυνείδητοι που δεν την βοηθούν, ονομάζεται στον Ποινικό Κώδικα ως «παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής»

Η τρομακτική αδιαφορία των οδηγών κράτησε για 10 ολόκληρα λεπτά.

«Αναζητούμε και αυτούς που πέρασαν και δεν σταμάτησαν να την βοηθήσουν»

Η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου μίλησε στο MEGA, για το περιστατικό.

«Η 17χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Ούτε η ιδια μπορεί να βοηθήσει την αστυνομία ώστε να υποδείξει τον βασικό κατηγορούμενο για την παράσυρση της στην άσφαλτο. Είναι μια εγκληματική ενέργεια αλλά υπάρχουν και αυτοί οι ασυνείδητοι που επί 10 λεπτά αφήνουν αβοήθητο το παιδί στον δρόμο μέχρι που κάποιος σταματά και καλεί αστυνομία και ΕΚΑΒ», είπε αρχικά.

«Είναι έγκλημα αυτό που κάνουν»

«Ζητούμε από οποιονδήποτε πολίτη βρέθηκε στο σημείο και γνωρίζει κάτι, έστω και ανώνυμα να δώσει πληροφορίες καλώντας στην Άμεση Δράση. Προσπαθούμε να ταυτοποιήσουμε όλα τα αυτοκίνητα που περνούν δίπλα από το παιδί, και δεν είναι ξεκάθαρα τα πλάνα για το εάν έστω κάποιος ακουμπά το σώμα της 17χρονης με το αυτοκίνητό του, σταματά και στην συνέχεια αλλάζει πορεία. Αναζητούμε και τα αυτοκίνητα που πέρασαν και δεν σταμάτησαν να βοηθήσουν την κοπέλα», συμπλήρωσε.

«Είναι έγκλημα αυτό που κάνουν οι ασυνείδητοι που δεν την βοηθούν, ονομάζεται στον Ποινικό Κώδικα ως «παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής», είναι σοβαρό πλημμέλημα», τόνισε ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024