Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Χαϊδάρι: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε συνθετικά κανναβινοειδή «Boom» από δωμάτιο ξενοδοχείου

Χαϊδάρι: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε συνθετικά κανναβινοειδή «Boom» από δωμάτιο ξενοδοχείου

Το είχαν κάνει αποθήκη ναρκωτικών - Τέσσερις συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε συνθετικά κανναβινοειδή «Boom» με ορμητήριο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Χαϊδάρι.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης (26/6) στο Χαϊδάρι τρεις ημεδαποί -άνδρες ηλικίας 21, 41 και 44- και 50χρονη ημεδαπή γυναίκα ως μέλη της οργάνωσης στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί προσωπικών δεδομένων και αποδοχή και διάθεση προϊόντων.

Είχαν μοιράσει τη «δουλειά» σε ρόλους

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, είχαν μισθώσει δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου αποθήκευαν και διακινούσαν τις ναρκωτικές ουσίες.

Ως προς τους ρόλους των μελών της εγκληματικής ομάδας, η 50χρονη ήταν επιφορτισμένη για την προμήθεια και μεταφορά των ναρκωτικών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ενώ οι άλλοι τρεις διέμεναν εκεί και είχαν αναλάβει την αποθήκευση και την διακίνηση τους.

Προκειμένου να δυσχεράνουν τον εντοπισμό τους είχαν λάβει μέτρα αντιπαρακολούθησης, έχοντας εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα καταγραφής εικόνων περιμετρικά της εγκατάστασης.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθη επιπλέον ένας 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κατά την έξοδό του από το επίμαχο ξενοδοχείο και στη θέα τους, πέταξε τη συσκευασία με τςις ναρκωτικές ουσίες που μόλις είχε προμηθευτεί.

Τι κατέσχεσαν

Μετά από έρευνα στην κατοχή τους και εντός του δωματίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36,3 γραμμ. συνθετικών κανναβινοειδών «boom», 5 λίτρα υγρής αμμωνίας, 29,5 γραμμ. φυτικών αποσπασμάτων πρώτης ύλης (νταμιάνα), 5 ζυγαριές, εξοπλισμός εργαστηρίου για την παρασκευή των ναρκωτικών, 2 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 78,5 ευρώ, 3 κάμερες, 5 κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ, ηλεκτρικό πατίνι, συσκευή γεωεντοπισμού.

Τα μέλη της σπείρας συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024