Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική: Θρήνος για τον θάνατο της 13χρονης από κεραυνό - Τι αναφέρουν μαρτυρίες για το δυστύχημα

Χαλκιδική: Θρήνος για τον θάνατο της 13χρονης από κεραυνό – Τι αναφέρουν μαρτυρίες για το δυστύχημα

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στη Χαλκιδική - Δεν πρόλαβαν να μπουν στο αυτοκίνητο

Το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο ενός 13χρονου κοριτσιού από χτύπημα κεραυνού σε παραλία στο Ποσείδι στην Χαλκιδική έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Το κορίτσι βρισκόταν στην παραλία μαζί με τους γονείς της όταν είδαν το μπουρίνι να πλησιάζει. Βγήκαν από τη θάλασσα και άρχισαν να βαδίζουν προς το αυτοκίνητό τους όμως δεν πρόλαβαν.

Η καταιγίδα με πολλούς κεραυνούς αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή της 13χρονης.

Ακαριαίος θάνατος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ οι κάτοικοι από την περιοχή των Μουδανιών όπου ζούσε η 13χρονη μαζί με τους γονείς της μιλούν δεν έχουν λόγια για να εκφράσουν τη θλίψη τους για το τραγικό αυτό περιστατικό.

«Η γυναίκα μου ήταν προπορευόμενη, η κόρη μου ήταν 1,5 μέτρο πίσω της. Έπεσαν και οι δύο στο έδαφος, στην άμμο»

Όπως αναφέρουν μάρτυρες οι γονείς μαζί με το παιδί ξεκίνησαν να φύγουν από τη θάλασσα, και να μπουν μέσα στο αυτοκίνητο για να φύγουν όταν κεραυνός χτύπησε το 13χρονο κορίτσι, το οποίο βρήκε ακαριαίο θάνατο. Τραυματίστηκε και η μητέρα της ελαφρά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στήθηκε μια πολύ μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να σωθεί το κορίτσι με διασώστες που έφτασαν στην περιοχή. Συγκεκριμένα άνθρωποι του ΕΚΑΒ προσπαθούσαν τουλάχιστον μία ώρα να το επαναφέρουν στη ζωή. Ωστόσο, στο Κέντρο Υγείας στην Κασσανδρεία διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η περιγραφή του πατέρα της 13χρονης

«Η γυναίκα μου ήταν προπορευόμενη, η κόρη μου ήταν 1,5 μέτρο πίσω της. Έπεσαν και οι δύο στο έδαφος, στην άμμο. Είχαμε προλάβει ήδη να βγούμε στην ακρογιαλιά. Είχαμε βγει από τη θάλασσα. Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν ξανασηκώθηκε» λέει ο πατέρας του 13χρονου κοριτσιού.

«Δεν είχε περάσει πολλή ώρα που είχε ξεκινήσει η καταιγίδα. Βγήκαμε από τη θάλασσα για να πάμε κάπου να προστατευτούμε. Είχαν περάσει 5-10 λεπτά που είχαμε βγει έξω και τότε χτύπησε ο κεραυνός. Στην ακρογιαλιά έπεσε. Ο κεραυνός που έσκασε την βρήκε πίσω τη γυναίκα μου και έπεσε κάτω και αυτή, όμως είναι καλά. Ήρθαν διασώστες να βοηθήσουν, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν» περιγράφει ο πατέρας της 13χρονης.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024