Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η Kim Kardashian μεταμορφώθηκε σε μια σύγχρονη Marilyn Monroe

Η Kim Kardashian μεταμορφώθηκε σε μια σύγχρονη Marilyn Monroe

Η σέξι φωτογράφιση της διάσημης τηλεπερσόνας κι επιχειρηματία.

Η Kim Kardashian φαίνεται πως αγαπάει το ξανθό χρώμα, γεγονός που το αποδεικνύουν οι συχνές επιστροφές της σε αυτό. Πριν λίγες μέρες, μεταμορφώθηκε στη θρυλική Marilyn Monroe για τις ανάγκες μιας επαγγελματικής φωτογράφισης και προκάλεσε με τη σέξι εμφάνισή της.

Ο διάσημος φωτογράφος Michael Bailey Gates απαθανάτισε τη διάσημη τηλεπερσόνα κι επιχειρηματία σε διάφορες λήψεις. Στο πρώτο καρουζέλ φωτογραφιών που δημοσίευσε η Kim Kardashian στο Instagram τη βλέπουμε να φοράει ένα αποκαλυπτικό λεοπάρ μπικίνι και να έχει τα μαλλιά της κοντά κι επιμελώς ατημέλητα σε πλατινέ ξανθό χρώμα σαν της Marilyn Monroe. Υπεύθυνος για την αλλαγή στα μαλλιά της είναι φυσικά ο κομμωτής της, Chris Appleton, ενώ το styling επιμελήθηκε η creative director και στιλίστρια Soki Mak.

Στα επόμενα καρουζέλ, η Kim Kardashian ποζάρει με πολλά διαφορετικά κομμάτια, όπως ένα μπεζ γούνινο παλτό, ένα oversized κοστούμι και γραβάτα, ένα μακρύ γούνινο παλτό με ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο κι ένα διάφανο μάξι φόρεμα με ασημί παγιέτες. Μάλιστα, δε δίστασε να αλλάξει και χτενίσματα, οπότε άλλοτε τη βλέπουμε με τα μαλλιά ίσια με χωρίστρα στη μέση και άλλοτε πολύ σγουρά και ογκώδη.

Το μακιγιάζ της Kim Kardashian επιμελήθηκε η makeup artist Kali Kennedy, η οποία εμπνεύστηκε από την αισθητική της Marilyn Monroe. Τα μάτια ήταν βαμμένα με μια ψυχρή ασημί σκιά και αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα, ενώ τα χείλη είχαν ένα υπέροχο nude χρώμα με έντονο καφέ μολύβι στο περίγραμμα. Το contouring δεν έλειπε από το makeup look της Kim Kardashian, η οποία το προτιμά σε κάθε της εμφάνιση.

Πηγή: grace.gr

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024