Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μόδα: Κροσέ, μια νοσταλγική τάση που μας θυμιζει τα παιδικά μας καλοκαίρια

Μόδα: Κροσέ, μια νοσταλγική τάση που μας θυμιζει τα παιδικά μας καλοκαίρια

The '70s are back, baby! Τοπ, φορέματα, φούστες αλλά και εντυπωσιακά cο-ord σετ που υπάρχουν στην αγορά, αποδεικνύουν πόσο διαδομένη έχει γίνει η αγάπη μας για το βελονάκι.

Τα κροσέ, είναι η επιτομή της καλοκαιρινής χαράς. Δροσερό και νοσταλγικό, το κροσέ δίνει στα σύνολά μας μια boho διάθεση, όχι μόνο στην παραλία πάνω από το μπικίνι μας αλλά και στην πόλη από το πρωί έως το βράδυ. Τοπ, φορέματα, φούστες αλλά και εντυπωσιακά cο-ord σετ που υπάρχουν στην αγορά, αποδεικνύουν πόσο διαδομένη έχει γίνει αγάπη μας για το βελονάκι. Το πλεκτό φόρεμα μπορείτε να το φορέσετε με φλατ σανδάλια ή mesh μπαλαρίνες στην πόλη αλλά και με πανύψηλες πλατφόρμες και εντυπωσιακά μεγάλα κοσμήματα για το βράδυ. Ένα τοπ θα σας συνοδέψει ιδανικά με ένα τζιν παντελόνι αλλά και ένα φαρδύ σορτς ή βερμούδα , μην ξεχνάτε να κρατάτε τις ισορροπίες στα μεγέθη, κατι πολύ μικροσκοπικό και στενό όταν το συνδυάζετε με κάτι oversize πάντα δείχνει πιο κομψό, στις διακοπές βέβαια αυτό μπορεί να παραλειφτεί. Μια φούστα μπορεί να φορεθεί με ένα λευκό πουκάμισο δεμένο στη μέση ακόμη και στο γραφείο. Ενα σετ μας ταξιδεύει νοσταλγικά σε καλοκαίρια της δεκαετίας του ’60 ειδικά αν το συνδυάσετε με πλατφόρμες.

Eίναι εκτός από εντυπωσιακά, και μια πρακτική επιλογή για τη βαλίτσα των διακοπών μας καθώς το σιδέρωμα είναι κάτι που δεν θα σας απασχολήσει Την παράσταση κλέβουν και τα αξεσουάρ, μεγάλες τσάντες θαλάσσης ή μικρά τσαντάκια που θα σας συνοδέψουν με τα απαραίτητα στη βραδινή σας έξοδο, καπέλα, μπαντάνες αλλά και χειροποίητα κοσμήματα που δεν είναι ανάγκη να βγουν από το χέρι σας εως ότου τελειώσει το καλοκαίρι αποτελούν μια στιλάτη και αρκετά οικονομική επιλογή.

Ένα trend που σχεδόν πια είναι διαχρονικό καθώς συμβαδίζει με την μποέμικη διάθεση που μας κατακλύζει το ελληνικό καλοκαίρι και μας θυμίζει κάτι απο τα παιδικά μας χρόνια. Οι πιο τολμηρές θα το επιλεξουν και σ’ ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Συνδυάζεται ιδανικά με κοσμήματα και αξεσουάρ που έχουν μια ’70ς ή ’60ς διάθεση και μπορείτε να παίξετε μαζί του ανάλογα την διάθεσή σας είτε σαν κομψές κυριές του jet set από τις ατμοσφαιρικές φωτογραφίες του Slim Aarons ή σαν παιδί των λουλουδιών της δεκαετίας του ’70 που απολαμβάνει το καλοκαίρι και τη ζωή γενικότερα.

Cult Gaia

Johanna Ortiz

Tezenis

Marks&Spencer

Tezenis

Sara Cristina

Marks & Spencer

Johanna Ortiz

Ana Hickmann, prime optics

Liana Vourakis

Diotima

Camilla

Alberta Ferretti, Eponymo

Tod’s

BSB

H&M

Retrofete

H&M

Zara

Zara

Miu Miu

Magda Butrym

Zara

Rabanne

Πηγή: Grace

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024