Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τα 3 ζώδια που θα «χτυπηθούν» από έρωτα μέσα στον Ιούλιο

Τα 3 ζώδια που θα «χτυπηθούν» από έρωτα μέσα στον Ιούλιο

Πώς θα κυμανθούν οι πλανήτες του έρωτα και του σεξ (Αφροδίτη - Άρης) μέσα στον Ιούλιο;

Αναπόφευκτα το καλοκαίρι είναι η εποχή που περιμένουμε να ξεκουραστούμε, που η ζέστη κάνει το μυαλό μας να μην είναι τόσο συγκεντρωμένο και που η όρεξη για να ζήσουμε τρυφερές ερωτικές στιγμές είναι καλύτερη. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια όμως, πως είναι το αστρολογικό τοπίο; Θα μας ευνοήσει η ενέργεια των πλανητών να ζήσουμε έρωτα, να έχουμε νέες γνωριμίες, ή να φλερτάρουμε.

Οι δύο πλανήτες που συνδέονται άμεσα με τον έρωτα και την προσωπική ζωή, είναι η Αφροδίτη και ο Άρης, ο οποίος συνδέεται με την σεξουαλική ένταση. Πάμε να δούμε πώς οι θέσεις των δύο αυτών πλανητών θα μας επηρεάσουν μέσα στον Ιούλιο, αλλά και ποια ζώδια θα έχουν ευκαιρίες να ζήσουν τον έρωτα και την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία μέσα στο καλοκαίρι:

Καρκίνος

Αδιαμφισβήτητα οι Καρκίνοι ανήκετε στους πρωταγωνιστές αυτού του μήνα και η εύνοια των πλανητών είναι με το μέρος σας. Όχι μόνο έχετε τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο σας, φέρνοντας τύχη και γνωριμίες, αλλά έχετε και την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδια, κάνοντας τον Ιούλιο τον απόλυτο ερωτικό μήνα. Οφείλετε όμως να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις και να αναλάβετε δράση, γιατί τίποτα όμορφο δεν έρχεται από μόνο του. Να θυμάστε όμως, πως με την Αφροδίτη στο πλευρό σας οι σχέσεις σας βελτιώνονται και η εξωτερική σας εμφάνιση θα είναι στα καλύτερα της. Στις 03/07 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σταθεροποιεί μια σχέση ή δίνει γερές βάσεις σε μια νέα γνωριμία που θα προκύψει τώρα.

Ταύρος

Ο Άρης κινείται ήδη στο αισθησιακό, γήινο και σταθερό ζώδιο σας, και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 20/7. Η σεξουαλική σας ένταση θα φτάσει στο κόκκινο και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που μπορεί να σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό. Είναι σημαντικό όμως, να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, ούτε να ξεκινάτε εντάσεις γιατί το τοπίο μπορεί να καταλήξει να γίνει εκρηκτικό και να μείνουν στάχτες πίσω σας. Το σίγουρο είναι πως μπορείτε να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή, να δώσετε περισσότερη έμφαση στα ερωτικά σας και γιατί όχι να επικοινωνήσετε ξανά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος που σας έχει καθορίσει;

Λέων

Το καλοκαίρι σας ταιριάζει απόλυτα και το γνωρίζετε καλά αυτό. Από αρχές Ιουλίου ξεκινάτε να νιώθετε επιτέλους πως μπορείτε να είστε πιο χαλαροί και να περάσετε καλά, τόσο στην κοινωνική όσο  και στην ερωτική σας ζωή. Ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο σας φέρνοντας γνωριμίες και ευκαιρίες για επικοινωνία και κοινωνικοποίηση. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη θέση του Ερμή, για να ανταλλάξετε τηλέφωνα, επαφές και μηνύματα με πρόσωπα που σας ελκύουν. Το καλύτερο όμως, είναι πως από τις 11/07 θα φιλοξενήσετε την Αφροδίτη στο δικό ζώδιο σας ζώδιο, φέρνοντας παθιασμένες ερωτικές καταστάσεις και γνωριμίες που θα σας στιγματίσουν. Στα καλύτερα της βρίσκεται και η εξωτερική σας εμφάνιση, γι’ αυτό μην χάνετε ευκαιρία να ανανεωθείτε και να λάμψετε.

πηγή: grace.gr

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024