Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Η Παρτίζαν έχει το προβάδισμα για τον Λούκα Βιλντόζα»

«Η Παρτίζαν έχει το προβάδισμα για τον Λούκα Βιλντόζα»

Σύμφωνα με σερβικά μέσα, η Παρτίζαν είναι πιθανό να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Λούκα Βιλντόζα, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Το μέλλον του Λούκα Βιλντόζα φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα, αφού αρκετές ομάδες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός γκαρντ μπορεί να στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας με τους πράσινους, ωστόσο δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν με την μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι.

Μετά από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, ήδη, το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Ερυθρό Αστέρα και τη Βίρτους Μπολόνια, με έναν νέο μνηστήρα να έρχεται στο «φως», σύμφωνα με σερβικά μέσα. Ο λόγος για την Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Τι αναφέρουν οι Σέρβοι

Όπως σημειώνει το Sport Klub, η ιστορία ανάμεσα στους ασπρόμαυρους και στον Βιλντόσα θα μπορούσε να οδηγήσει σε «γάμο» τις δύο πλευρές, κάτι που δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί:

«Η άφιξη του Αργεντινού στην Παρτίζαν έχει εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό αυτή τη στιγμή και δεν είναι απίθανο ο Βιλντόζα να αφήσει την υπογραφή στο συμβόλαιο με τους ασπρόμαυρους», γράφουν στη Σερβία.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2023, ο Αργεντινός υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με τον Παναθηναϊκό AKTOR, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2026.

Ο Βιλντόζα μέτρησε 6.8 πόντους (40.4% στα δίποντα, 34.7% στα τρίποντα), 3 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ ανά 19.6 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 25 αναμετρήσεις στην Stoiximan Basket League. Σε 28 ματς στην EuroLeague αρίθμησε 5.7 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 15 λεπτά κατά μέσο όρο.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024