Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ»

«Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ»

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι ο Σάσα Βεζένκοφ είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό και αναλύει τα δεδομένα της υπόθεσης

Το… σίριαλ με τον Σάσα Βεζένκοφ καλά κρατεί, καθώς ακόμα παραμένει άγνωστο σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί τελικά την ερχόμενη σεζόν ο Βούλγαρος φόργουορντ.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Βεζένκοφ δεν είναι παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς πλέον, καθώς η ομάδα της Καλιφόρνια συμφώνησε την περασμένη Πέμπτη (27/6) για την ανταλλαγή του Βούλγαρου φόργουορντ με τους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Βεζένκοφ έχει λίγες μέρες προθεσμία μπροστά του για να απαντήσει στους Τορόντο Ράπτορς και οι δύο «αιώνιοι»… κρέμονται από τα χείλη του. Θα πάρει μία δεύτερη ευκαιρία στο NBA μέσω των Ράπτορς; Θα γυρίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού; Του Παναθηναϊκού; Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Τι αναφέρουν στην Ιταλία

Τη στιγμή που ακόμα το μέλλον του Βούλγαρου φόργουορντ είναι αβέβαιο και είναι ανοιχτό ακόμα το πού θα αγωνιστεί τη σεζόν 2024-25, δημοσίευμα από την Ιταλία έρχεται να… ταράξει τα νερά. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Backdoor Podcast» αναφέρει στον τίτλο του σχετικού ρεπορτάζ της ότι «ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό»!

Το δημοσίευμα αναλύει την υπόθεση, λέγοντας για την ανταλλαγή με τους Ράπτορς, ότι «πριν από λίγες μέρες ο ατζέντης του Βεζένκοφ αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τον 28χρονο Βούλγαρο φόργουορντ μέσω τηλεφώνου για να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον παίκτη». Και για τον Ολυμπιακό στη συνέχεια το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι «η πρόταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή από τους «ερυθρόλευκους» είναι 10 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια, αλλά η ομάδα θα μπορούσε να βελτιώσει την πρότασή της λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό και την Αναντολού Εφές».

Σημαντικό να αναφερθεί ότι ο Βεζένκοφ, σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς, «δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος στην προοπτική να παίξει τους Ράπτορς, καθώς δεν είναι ανταγωνιστική ομάδα στο NBA. Ο κόουτς των Ράπτορς πιστεύει ότι ο Σάσα θα μπορούσε να βοηθήσει στο rotation της ομάδας», καταλήγει.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024