Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
H Γαλατασαράι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζίγες (vid)

H Γαλατασαράι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζίγες (vid)

Η Γαλατασαράι απέκτησε με κανονική μεταγραφή τον Χακίμ Ζίγες που έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, έναντι 5,7 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά.

Mόνιμος κάτοικος Κωνσταντινούπολης θα γίνει ο Χακίμ Ζίγες.

Η Γαλατασαράι απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Μαροκινό διεθνή μεσοεπιθετικό, από την Τσέλσι. Ο 31χρονος άσος, αγωνίσθηκε ως «δανεικός» στην τουρκική ομάδα, έναντι 3,6 εκατομμυρίων ευρώ από πέρυσι τον Αύγουστο, με την δυνατότητα να υπογράψει μόνιμα με ελεύθερη μεταγραφή, εάν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

«Ο ποδοσφαιριστής θα αμείβεται με καθαρό ετήσιο μισθό 2,85 εκατομμυρίων ευρώ, για την σεζόν 2024-2025», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου.

Η Τσέλσι απέκτησε τον Ζίγες από τον Άγιαξ το 2020, με τον μαροκινό άσο να μετρά 107 συμμετοχές και να σημειώνει 14 γκολ για τον σύλλογο, κατακτώντας το Champions League, το UEFA Super Club και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

«Ευχαριστούμε τον Χακίμ για τις προσπάθειές του κατά την διάρκεια της θητείας του στην Τσέλσι και του ευχόμαστε καλή επιτυχία, καθώς αρχίζει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του», αναφέρεται στην ανακοίνωσή της Τσέλσι.

Tην περασμένη σεζόν, ο Ζίγες κατέγραψε 23 συμμετοχές με την «τσιμ μπομ» (8 γκολ, 4 ασίστ), πανηγυρίζοντας το Πρωτάθλημα Τουρκίας την σεζόν 2023/2024.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024