Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ουνιόν Χάουζ- Παναθηναϊκός 0-14: Ο αντίπαλος δεν ήταν ούτε για... προπόνηση

Ουνιόν Χάουζ- Παναθηναϊκός 0-14: Ο αντίπαλος δεν ήταν ούτε για… προπόνηση

Ο Παναθηναϊκός έβαλε 14 τέρματα στην πρώτη του φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Ουνιόν Χάουζ ,στο ντεμπούτο του Ντιέγκο Αλόνσο στον πράσινο πάγκο. Ο αντίπαλος ωστόσο δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο για να βγουν συμπεράσματα…

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 14-0 της Ουνιόν Χάουζ στο ντεμπούτο του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο του τριφυλλιού, με τον αντίπαλο ωστόσο να μην αποτελεί και ακριβώς μετρήσιμο μέγεθος, ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 1ο λεπτό με τον Τζούρισιτς να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας και να σκοράρει για το 1-0. Στο 12′  το δεύτερο τέρμα για τον Παναθηναϊκό, με τον Τρουιγιέ να περνά ωραία κάθετη πάσα στον Νίκα, ο οποίος ευστόχησε μέσα από την περιοχή και έκανε το 2-0. Στο 13ο λετπό σκόραρε ξανά ο Τζούρισιτς, κάνοντας το 3-0.

Διαβάστε επίσης: Κάνει opt-out ο ΛεΜπρόν και πάει για νέο συμβόλαιο με τους Λέικερς (pic)
Στο 28′ ο Τζούρισιτς έφτασε στο χατ τρικ, μετά από πάσα του Κατρή και με δυνατό σουτ έγραψε το 4-0. Στο 35′ ήρθε το πέμπτο γκολ του Παναθηναϊκού με «δράστη» τον Νάσο Νταμπίζα που σκόραρε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ανδρικής ομάδας διαμορφώνοντας και το 6-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι δεν κατέβασαν στροφές και στο 52′ ο Νίκας πέτυχε κι άλλο γκολ, δεύτερο προσωπικό και έβδομο για την ομάδα του, ενώ ο Γερεμέγεφ έκανε το 8-0 για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Ουνιόν.

Στη συνέχεια ο Μπρέγκου έκανε το 9-0 στο 78ο λεπτό, ενώ ο Βαγιαννίδης μπήκε και αυτός στην εξίσωση κάνοντας το 10-0 στο 80. Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Μπρέγκου και Γερεμέγεφ κατά σειρά διαμόρφωσαν και το τελικό αποτέλεσμα που ηταν το ευρύ 14-0.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024