Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Στο μυαλό του Βεζένκοφ...

Στο μυαλό του Βεζένκοφ…

Για τον Σάσα Βεζένκοφ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αν αποχωρήσει τελικά από το NBA αλλά θα χρειαστεί υπομονή

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι δίχως άλλο το πρόσωπο των ημερών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και όλοι περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις με τον φόργουορντ των Ράπτορς.

Γίνεται ένας μεγάλος χαμός και το… θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο μόλις έγινε γνωστό ότι ο Σάσα δεν συνεχίζει στους Κινγκς και «μετακομίζει» στον Καναδά.

Και τι δεν έχει γραφτεί για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες, τα «σενάρια» δίνουν και παίρνουν αλλά θα χρειαστεί υπομονή για να δούμε ποια θα είναι τελικά η κατάληξη του «σίριαλ».

Όπως προαναφέραμε έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλά το τελευταίο διάστημα και πριν από λίγες ώρες υπήρξαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Βεζένκοφ για την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι.

Λίγο αργότερα Αμερικανός δημοσιογράφος ανέφερε πως οι Ράπτορς θέλουν να κρατήσουν στον Σάσα στο ρόστερ τους. Κανείς δεν λέει ότι η καναδική ομάδα δεν θέλει τον Βεζένκοφ, αλλά εδώ υπάρχει κι ένα μεγάλο θέμα.

Κι αυτό έχει να κάνει με το τι θέλει ο ίδιος ο Σάσα κι εδώ υπάρχει «ψωμί», ειδικά μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Ο Βεζένκοφ δεν έχει πει το παραμικρό τις τελευταίες μέρες και απλά έκανε μια ανάρτηση αποχαιρετώντας τους Κινγκς. Ορθώς πράττει καθώς πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να μιλήσει με τους Ράπτορς.

Θα κάνει την κουβέντα με τους ιθύνοντες της ομάδας και φυσικά και με τον προπονητή και τα πράγματα αυτή την στιγμή στο μυαλό του Βεζένκοφ είναι ξεκάθαρα.

Ο Σάσα ξέρει πολύ καλά τι θα πει στους Ράπτοτς, δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάποιο δίλημμα στο μυαλό του πρώην άσου του Ολυμπιακού.

Απλά θα χρειαστούν λίγες ακόμα μέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Τούτη την ώρα ένα είναι το μεγάλο ζήτημα, αν ο Βεζένκοφ παραμείνει στο ΝΒΑ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό είναι που «καίει» αυτή την στιγμή, γιατί αν τελικά ο Βεζένκοφ φύγει από τις ΗΠΑ κι επιστρέψει στην Ευρώπη, δεν θα πρέπει να υπάρχει αγωνία για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Το μείζον λοιπόν στην υπόθεση του Σάσα είναι αν θα φύγει τελικά από το NBA και γι’ αυτό λέμε ότι χρειάζονται μερικές ακόμα μέρες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αν ο Βεζένκοφ ετοιμάσει τελικά τις… βαλίτσες του για την Ευρώπη ξέρει πολύ καλά που θα πάει. Τον ξέρει τον δρόμο ο Σάσα. Πρέπει όμως πρώτα απ’ όλα να γίνει αυτή η συζήτηση του παίκτη με τους ανθρώπους των Ράπτορς.

Όλα δείχνουν ότι θα γίνει σύντομα κι εκεί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Βεζένκοφ στο NBA.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024