Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Ρήγας: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του και πώς άλλαξε η ζωή του

Αλέξανδρος Ρήγας: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του και πώς άλλαξε η ζωή του

Ο γνωστός δημιουργός σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Η έπαρση και ματαιοδοξία

«Ένιωσα κάποια στιγμή την έπαρση της νιότης, μία αλαζονεία που περπατάει κάποιες φορές με τη ματαιοδοξία. Αισθάνεσαι ότι είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνεις, ότι είσαι το κέντρο του κόσμου. Φαντάζομαι όμως ότι οι περισσότεροι άνθρωποι «παντρεύονται» την έπαρση της νιότης», δηλώνει ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Η δουλειά μου ήταν πάντα ένας τρόπος για να προσδιοριστώ κοινωνικά και υπαρξιακά, ήταν ένας «φάρος» για μένα. Όταν πήγαιναν καλά τα πράγματα στη δουλειά, αισθανόμουν και μία εσωτερική πλήρωση. Έπαιρνα αποδοχή από τη δουλειά, εκτίμηση, όλα όσα αποζητούσα».

Υπάρχει ο θυμός ότι μετά τον θάνατό σου, η ζωή θα συνεχίζεται κανονικά

«Η ζωή μπορεί να υπάρξει μια χαρά και χωρίς εμάς, όταν έρχεσαι κοντά με τον θάνατο αισθάνεσαι την ασημαντότητα της ύπαρξής σου. Αν το αντιλαμβανόμασταν αυτό και δεν αισθανόμασταν οι βασιλείς του σύμπαντος, θα μας έκανε πιο ανοιχτούς και επιεικείς απέναντι στα πράγματα και  στους ανθρώπους. Υπάρχει ο θυμός ότι μετά τον θάνατό σου, η ζωή θα συνεχίζεται κανονικά», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αλέξανδρος Ρήγας, με αφορμή το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε στο πρόσφατο παρελθόν.

Η ιδιαίτερη σχέση με την Άννα Παναγιωτοπούλου

«Με την Άννα Παναγιωτοπούλου θα υπάρχει πάντα η σύνδεση μέσα από τις συνεργασίες μας. Ήταν πάρα πολύ σπουδαία και θεωρώ ότι η ερμηνεία της στη «Μαντάμ Σουσού» ήταν στο top3 των καλύτερων ερμηνειών στην ελληνική τηλεόραση», σημειώνει ο Αλέξανδρος Ρήγας για την αείμνηστη ηθοποιό και πρώην συνεργάτιδά του.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024