Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η Φαίη Σκορδά έκανε διακοπές στην κοσμοπολίτισσα Μύκονο γλεντώντας με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Η Φαίη Σκορδά έκανε διακοπές στην κοσμοπολίτισσα Μύκονο γλεντώντας με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σαρμπέλ, ο τραγουδιστής της cult επιτυχίας «Γεια σου Μαρία».

Η Φαίη Σκορδά, βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων, την κοσμική Μύκονο, ώστε να απολαύσει λίγες καλοκαιρινές ημέρες χαλάρωσης και διασκέδασης με αγαπημένους φίλους και γνωστούς μακρυά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Αθήνα.

Επιπροσθέτως, φωτογραφήθηκε και με αγαπημένους της ανθρώπους, όπως με την Μαρίνα Βερνίκου, την Χριστίνα Πολίτη και τον Γιώργο Μαζωνάκη

Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε στα γκλάμουρους σοκάκια της Μυκόνου. Η παρουσιάστρια συνοδεύονταν από ένα φιλικό ζευγάρι και έναν κύριο. Η Φαίη Σκορδά, φορούσε κατά την διάρκεια της εξόρμησης της στο νησί, ένα κομψό μαύρο φόρεμα το οποίο συνόδευσε με μια λεύκή εσάρπα, πετυχαίνοντας να δημιουργήσει ένα κομψό black & white σύνολο, ενώ για παπούτσια επέλεξε ψιλοτάκουνα πέδιλα, δίνοντας μια sexy & classy εσάνς στο outfit της.

Παρέα με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Όπως φαίνεται από το βίντεο που κυκλοφόρησε, η Φαίη Σκορδά, ένιωσε αμήχανα όταν αντιλήφθηκε την κάμερα. Η ίδια δεν έκρυψε όμως τον ενθουσιασμό της για τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο, καθώς ανήρτησε αρκετές φωτογραφίες από τις στιγμές της στο Νησί των Ανέμων στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπροσθέτως, φωτογραφήθηκε και με αγαπημένους της ανθρώπους, όπως με την Μαρίνα Βερνίκου, την Χριστίνα Πολίτη και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σαρμπέλ, ο τραγουδιστής της cult επιτυχίας «Γεια σου Μαρία». Εκεί βρέθηκε και ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο για να πει κάποιο από τα δημοφιλή άσματα του με την Φαίη Σκορδά να τραγουδά μαζί του.

*Κεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram | fayskorda

Sports in

Ερυθρόλευκη «τρέλα»: Η φοβερή διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν και η παράνοια του κόσμου του Ολυμπιακού! (vids)

Το επικό part 2 της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά μετά την κατάκτηση του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024