Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Εκτός κινδύνου η 17χρονη

Τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Εκτός κινδύνου η 17χρονη

Συνεχίζονται οι έρευνες από τις αρχές για την εύρεση των οδηγών που χτύπησαν και εγκατέλειψαν την 17χρονη στη Λεωφόρο Αθηνών

Σοκ προκάλεσαν τα πλάνα του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αθηνών, το οποίο είχε θύμα μία 17χρονη πεζή, η οποία χτυπήθηκε από δύο αυτοκίνητα και την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όταν πλέον εκτός κινδύνου, ενώ οι αρχές αναζητούν τους οδηγούς των δύο αυτοκινήτων που την χτύπησαν δεν σταμάτησαν για να τη βοηθήσουν.

«Πρόκειται για ένα παλαιού τύπου αυτοκίνητο»

Μιλώντας στο MEGA, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε  «Πρόκειται για ένα παλαιού τύπου αυτοκίνητο χρώματος ασημί, με σκάρα, που έχει υποστεί ζημιές στο καπό και στον ανεμοθώρακα (παρμπρίζ). Είναι οδυνηρό διότι τα αυτοκίνητα που περνούσαν, έκοβαν ταχύτητα, την κοιτούσαν και έφευγαν.

Έπρεπε να περάσουν πάνω από 10 λεπτά για να σταματήσει κάποιος και να βοηθήσει το κορίτσι. Αυτό μας χαρακτηρίζει ως « ζούγκλα» αυτή η συμπεριφορά. Όλοι είναι υπεύθυνοι, και το πρώτο και το δεύτερο που την χτύπησε αλλά και ένα τρίτο που είχε επαφή», είπε αρχικά ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής.

«Η κοπέλα έσπασε τα πλευρά της και είναι εκτός κινδύνου»

«Αυτό που μπορεί να κάνει η αστυνομία τώρα είναι να πάει όλη την διαδρομή μπροστά και πίσω καρέ καρέ όσο υπάρχουν κάμερες, για να πάρουν τα στοιχεία των αυτοκινήτων.

Πιστεύω έως σήμερα θα τελειώσει η έρευνα για να υπάρξει η ανάλυση των πλάνων από την ειδική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. για να βρούμε τον πρώτο που την χτύπησε. Του έσπασε το παρμπρίζ και δεν σταμάτησε. Αυτό είναι μάστιγα, είναι μάστιγα η εγκατάλειψη. Είναι ποινικό αδίκημα», προσέθεσε. «Η κοπέλα έσπασε τα πλευρά της αλλά ευτυχώς δεν είχε εσωτερικές αιμορραγίες και είναι πλέον εκτός κινδύνου», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024