Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε χθες Σάββατο (29/6) ένα φοβερό βίντεο με την παρακάμερα του μεγάλου τελικού του Europa Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι ερυθρόλευκοι συμπλήρωσαν στις 29 Ιουνίου ένα μήνα από το απόλυτο έπος και την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία τους, αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δημιούργησαν μία εντυπωσιακή παρακάμερα από όσα συνέβησαν εκείνο το αξέχαστο βράδυ της 29ης Μαϊου.

Ο τίτλος του βίντεο ήταν ο εξής: «Δεν είναι πλέον ένα όνειρο τρελό, είναι μία πραγματικότητα! Παρακάμερα-part 1». Σήμερα Κυριακή (30/6), μία μέρα από το πρώτο κομμάτι, οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν και το part 2 και οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο κομμάτι από τη σπουδαιότερη βραδιά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός παρουσιάζει όλο το πάρτι μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού.

Από την τρομερή διαδρομή της αποστολής του Ολυμπιακού με το ανοιχτό πούλμαν προς το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τη συνοδεία του κόσμου από τη Λεωφόρο Συγγρού μέχρι την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς που κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε το επικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ένα όνειρο τρελό που έγινε πραγματικότητα»

Ήταν 29 του Μάη όταν έλαβε χώρα ο τελικός του Europa Conference League στην «Opap Arena», με τη συμμετοχή των Πειραιωτών και της Φιορεντίνα. Με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να σκοράρει στο 116′ και να χαρίζει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για ελληνικό σύλλογο στο ποδόσφαιρο.

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ένα μήνα μετά ο Ολυμπιακός έκανε «ένα όνειρο τρελό… πραγματικότητα για εκατομμύρια κόσμου και δημιούργησε δύο ανεπανάληπτα βίντεο από τις στιγμές εκείνης της βραδιάς. Το πρώτο βίντεο διάρκειας 7 λεπτών παρουσιάζει όλα όσα συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του σπουδαίου τελικού, αλλά και τον μεγάλο αρχηγό της ομάδας, Κώστας Φορτούνη να σηκώνει την ευρωπαϊκή κούπα στον ουρανό της Νέα Φιλαδέλφειας.

Το «part 1» της παρακάμερας της ΠΑΕ Ολυμπιακός: