Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: Εκατοντάδες οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης στον 15χρονο

Κασσελάκης: Εκατοντάδες οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης στον 15χρονο

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην υπόθεση δεν υπάρχουν μόνο οι δύο θύτες, αλλά και οι εκατοντάδες ηθικοί αυτουργοί.

Την τραγική υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην Πάτρα, με θύμα ένα 15χρονο αγόρι το οποίο δέχθηκε επίθεση από τον πατέρα του και τον θείο του όταν τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει ότι «στην Πάτρα ένα 15χρονο αγόρι κατέληξε στο νοσοκομείο αιμόφυρτο, ξυλοκοπημένο άγρια από τον πατέρα και τον θείο του. Ο λόγος; Η ζωή του», συμπληρώνοντας στην ανάρτησή του ότι «αυτό το έγκλημα δεν περιλαμβάνει μονάχα τους 2 θύτες».

Αντίθετα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι «έχει εκατοντάδες ηθικούς αυτουργούς», αφήνοντας αιχμές για τα όσα έχουν υποστηρίξει πολιτικά στελέχη για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

«Όλους αυτούς που καθημερινά στη Βουλή, στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών, στην αρθρογραφία, στον δημόσιο λόγο δηλητηριάζουν τις ψυχές των πολιτών με το ομοφοβικό τους παραλήρημα. Αυτοί που αναζητούν τους λόγους της εκλογικής κατάρρευσης της κυβέρνησης όχι στην οικονομική εξόντωση των πολιτών, όχι στις ακροβασίες στο κράτος δικαίου, αλλά στην ισότητα στον γάμο. Αυτοί που κλείνουν το μάτι στην Ακροδεξιά για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι φορείς της Ακροδεξιάς ρητορικής» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Εμείς θα σταθούμε δίπλα σε κάθε πολίτη. Γιατί η Ακροδεξιά κερδίζεται στην καθημερινότητα, μέσα στην κοινωνία», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε την ανάρτησή του:

Sports in

Ερυθρόλευκη «τρέλα»: Η φοβερή διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν και η παράνοια του κόσμου του Ολυμπιακού! (vids)

Το επικό part 2 της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά μετά την κατάκτηση του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024