Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Υπουργικό Συμβούλιο: Συνεδριάζει αύριο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Υπουργικό Συμβούλιο: Συνεδριάζει αύριο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το υπουργικό συμβούλιο συνεδριάζει αύριο υπό τον πρωθυπουργό, όπου συμπεριλαμβάνεται εισήγηση του Β. Κικίλια για τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών.

Αύριο Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024, συνεδριάζει στις 11:00 πμ το Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Γραφείου του πρωθυπουργού, τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου αφορούν τις απορροφήσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, την επιτάχυνση των διαδικασιών προσλήψεων από το ΑΣΕΠ και ρυθμίσεις θεμάτων που αφορούν τους ΟΤΑ, καθώς και εισήγηση του Βασίλη Κικίλια.

Η Εισήγηση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αφορά τον καθαρισμό οικοπέδων, ζήτημα το οποίο έχει πάρει παράταση, καθώς και τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών.

Οι εισηγητές και η θεματολογία αναλυτικά

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, το υπουργικό συμβούλιο θα ξεκινήσει με εισήγηση από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση, σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας: Απορροφήσεις και πέμπτο αίτημα πληρωμής,

Θα ακολουθήσει παρουσίαση από τον υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο και την υφυπουργό Βιβή Χαραλαμπογιάννη του νομοσχεδίου: Επιτάχυνση διαδικασιών προσλήψεων από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), ρυθμίσεις θεμάτων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διατάξεις για την οργάνωση χερσαίων συνοριακών σταθμών και άλλες διατάξεις,

Ενώ το υπουργικό αναμένεται να συνεχιστεί με εισήγηση από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα σχετικά με τις προτεραιότητες για ανθεκτικές υποδομές και για βιώσιμες μεταφορές και τέλος, εισήγηση από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια σχετικά με τον καθαρισμό οικοπέδων, μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών.

Sports in

Ερυθρόλευκη «τρέλα»: Η φοβερή διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν και η παράνοια του κόσμου του Ολυμπιακού! (vids)

Το επικό part 2 της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά μετά την κατάκτηση του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024