Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τα ιταλικά ΜΜΕ «κράζουν» την εθνική ομάδα και τον Σπαλέτι: «Καταστροφή και ντροπή» (pics)

Τα ιταλικά ΜΜΕ «κράζουν» την εθνική ομάδα και τον Σπαλέτι: «Καταστροφή και ντροπή» (pics)

Η ήττα με 2-0 από την Ελβετία και ο αποκλεισμός στους «16» του Euro 2024 προκάλεσαν σκληρή κριτική για την εθνική Ιταλίας.

Η Ιταλία αποκλείστηκε με κάτω τα χέρια από την Ελβετία στη φάση των «16» του Euro με μια εμφάνιση απογοητευτική, που την έστειλε… σπίτι της μία ώρα αρχύτερα.

Μετά το ματς και την κακή εμφάνιση των Ιταλών τα ΜΜΕ της χώρας «ξεσπάθωσαν» κατά των παικτών, αλλά και του Λουτσιάνο Σπαλέτι, με την κριτική να είναι πολύ έντονη για την «σκουάντρα ατζούρα».

«Αποκλεισμένοι και ντροπιασμένοι στους 16 από την Ελβετία. Ντροπιαστική εμφάνιση από την εθνική ομάδα. Κουρασμένη και μπερδεμένη η ‘σκουάντρα ατζούρα’. Μια ακόμη μαύρη σελίδα για το ποδόσφαιρό μας. Θα πρέπει να αρχίσουμε από το μηδέν. Ο Σπαλέτι απέτυχε. Μαζί με τον Γκραβίνα είναι στο επίκεντρο της κριτικής», αναφέρει η Gazzetta dell Sport.

Η Corriere dello Sport γράφει στο ίδιο μήκος κύματος: «Ντροπή! Πιάσαμε πάτο στο Βερολίνο. Καταστροφή για την Ιταλία, η Ελβετία μάς πέταξε έξω από το Euro», ενώ η Tuttosport συνεχίζει:

«Εθνική αποτυχία! Σκληρό μάθημα από την Ελβετία και έξω από το Euro! Όλο το σύστημα χρειάζεται αλλαγή! Μετά την απουσία από δύο σερί Μουντιάλ, η νέα αυτή αποτυχία έρχεται για να αναδείξει την κρίση που είχε καμουφλάρει η κατάκτηση του Euro το 2021. Το μέλλον είναι κατάμαυρο για την Ιταλία. Όλοι είναι υπό αμφισβήτηση».

Δείτε τα πρωτοσέλιδα

Η Gazzetta dello Sport

H Corriere dello Sport

To Tuttosport

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024