Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η Γερμανία δεν έπεσε στην «παγίδα»

Η Γερμανία δεν έπεσε στην «παγίδα»

Τα «πάντσερ» έμαθαν από το παιχνίδι απέναντι στους Ελβετούς και έδειξαν προσοχή και ωριμότητα κόντρα στην Δανία

Στο πρώτο ματς του Σαββάτου η Ελβετία έκανε την έκπληξη βγάζοντας νοκ άουτ την Ιταλία, αλλά στο δεύτερο σημερινό παιχνίδι, το φαβορί έκανε καλά τη δουλειά του.

Η Εθνική ομάδα της Γερμανίας επικράτησε δίκαια της Δανίας και εξασφάλισε την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, έχοντας φυσικά για μεγάλους πρωταγωνιστές τον Μουσιάλα και τον Χάβερτς.

Αυτό όμως που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξασφάλιση της πρόκρισηςαπό την γερμανική ομάδα ήταν αναμφίβολα η νοοτροπία με την οποία αντιμετώπισαν το ματς τα «πάντσερ».

Οι Γερμανοί δεν έπεσαν στην «παγίδα», δεν υποτίμησαν την αντίπαλό τους και κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους.

Τα είχαν βρει σκούρα στο ματς του ομίλου με την Ελβετία, όπου ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις, αλλά εκείνο το παιχνίδι φαίνεται πως έκανε καλό στην ομάδα του Νάγκλεσμαν.

Οι Γερμανοί παρουσιάστηκαν έτοιμοι για να πάρουν το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά, γνωρίζοντας ότι η αποστολή τους δεν θα ήταν εύκολη.

Η Δανία είναι καλή ομάδα κι αυτό φάνηκε και από την εικόνα που έβγαλε κόντρα στους Γερμανούς, καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι έγινε το… έλα να δεις σ’ ένα τρίλεπτο.

Κι όλα ήταν εναντίον των Δανών, καθώς αρχικά ακυρώθηκε (στο 0-0) γκολ για οφσάιντ και λίγο αργότερα δόθηκε πέναλτι για χέρι με το οποίο προηγήθηκε η Γερμανία με τον Χάβερτς.

Η Δανία πάλεψε το ματς, είχε κι αυτή τις καλές στιγμές της στο παιχνίδι αλλά έπεσε πάνω στον Νόιερ, ο οποίος είπε όχι σε δυο – τρεις περιπτώσεις.

Η ουσία πάντως είναι ότι οι Γερμανοί έδειξαν με την απόδοσή τους πως είναι μια από τις ομάδες που έχουν τις δυνατότητες να φτάσουν μέχρι το τέλος του… δρόμου.

Δεν είναι η καλύτερη ομάδα του Euro, είναι όμως μια πειθαρχημένη ομάδα και το κυριότερο, έχει τους Μουσιάλα και Χάβερτς σε καλή φόρμα.

Κι όταν δυο παίκτες με αυτό το ταλέντο είναι στα πάνω τους, τότε μπορούν να πάρουν στις… πλάτες τους κάθε ομάδα.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024