Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πνιγμοί: Τέσσερα άτομα μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τη ζωή τους ενώ κολυμπούσαν

Πνιγμοί: Τέσσερα άτομα μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τη ζωή τους ενώ κολυμπούσαν

Οι θάνατοι των λουόμενων σημειώθηκαν σε Ηράκλειο, Χανιά, Ηγουμενίτσα και Βόλο.

Τουλάχιστον τέσσερις λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο (29/6) την ώρα που κολυμπούσαν σε παραλίες του Ηρακλείου, των Χανίων, της Ηγουμενίτσας και του Βόλου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό, το απόγευμα ένας 47χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Χερσονήσου. Στον 47χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ-ΠΑΝΑΝΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το πρωί και ένας 86χρονος ημεδαπός, από την παραλία Πλαταριάς Θεσπρωτίας

Στα Χανιά ένας 57χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία «ΠΥΡΓΟΣ ΨΗΛΟΝΕΡΟΥ» του Δήμου Πλατανιά. Ο 57χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.

Ένας 87χρονος πνίγηκε στην Αγριά Βόλου

Νωρίτερα, ένας 87χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία «ΣΟΥΤΡΑΛΙ» της Αγριάς Βόλου. Στον 87χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το πρωί και ένας 86χρονος ημεδαπός, από την παραλία Πλαταριάς Θεσπρωτίας. Στον 86χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024