Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα ξεχωριστό βράδυ Σαββάτου στην Πλατεία Νερού - Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συγκλόνισε για ακόμη μια φορά

Ένα ξεχωριστό βράδυ Σαββάτου στην Πλατεία Νερού – Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συγκλόνισε για ακόμη μια φορά

«Βασίλη, ζούμε ακόμα για να σε ακούμε» φώναζε ξανά και ξανά -κι όχι άδικα- ο κόσμος - Όσα συνέβησαν στη μεγάλη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για το Release Athens 2024

Το φετινό μουσικό καλοκαίρι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Συναυλίες που έγιναν sold out μέσα σε λίγες ώρες, χιλιάδες ακροατές να αποθεώνουν τα αγαπημένα τους συγκροτήματα επί σκηνής και ντεσιμπέλ πάνω από κάθε προσδοκία να αναστατώνουν τα καλοκαιρινά βράδια μας!

Όσο όμως και αν ανυπομονούμε να απολαύσουμε τους ξένους θεούς της ροκ και ποπ μουσικής, εμείς στην Ελλάδα έχουμε πάντα τον δικό μας ροκ σταρ!

Αυτόν που ξεκίνησε πριν δεκαετίες να οργώνει τα γήπεδα της χώρας και να κάνει συναυλίες με προδιαγραφές εξωτερικού, αυτόν που άνοιξε το -συναυλιακό- δρόμο σε όλα τα ελληνικά συγκροτήματα, αυτόν που ανέβηκε στη σκηνή του Release Athens 2024 το περασμένο Σάββατο και έκανε… χαμό.

Πάνω από 10.000 ακροατές βρέθηκαν στην Πλατεία Νερού για να ακούσουν τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και εκείνος δεν τους χάλασε κανένα χατίρι.

Για 2,5 ώρες είπε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, έδειξε ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους συναδέλφους του στο εξωτερικό και κυρίως απέδειξε ότι τα 50 χρόνια που μετράει πια στη μουσική τον έχουν πορώσει και όχι αποδυναμώσει.

Η φωνή του ήταν σε άψογα επίπεδα, η ψυχή του πάντα εκεί παρούσα και η επικοινωνία του με τον κόσμο είναι αυτό το στοιχείο που δεν μπορεί να τον συγκρίνει με κανέναν.

Το «Βασίλη ζούμε για να σε ακούμε» ακούστηκε πολλές φορές στην Πλατεία Νερού, μαζί με τα υπόλοιπα γνωστά συνθήματα για το πρόσωπό του, τόσο από νέους που τον έχουν γνωρίσει την τελευταία δεκαετία, όσο και από γονείς μου με τα παιδιά στους ώμους έτρεξαν στο Release Athens για να μεταδώσουν στα νιάτα αυτή τη φλόγα.

Από τις πολύ δυνατές στιγμές της βραδιάς η συνύπαρξη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη σκηνή με τον Gus G στο θρυλικό «Ελλάς».

Ο Gus G και ο Ronnie Romero εμφανίστηκαν πριν από τον Βασίλη στη σκηνή και παρόλο που του ελληνικό κοινό τους αγαπάει ιδιαίτερα ήταν φανερό ότι άλλον περίμεναν να αποθεώσουν το Σάββατο.

Και το έκαναν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

(Πηγή εικόνων: Release Athens)

Sports in

Γαλλία: Αναζητεί λύση στο πρόβλημα της αφλογιστίας

Η Εθνική ομάδα της Γαλλίας, ελάχιστους πείθει πως αποτελεί το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024