Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«La Luna» - Αυτό είναι το νέο καλοκαιρινό τραγούδι από τις MEΛΙSSES

«La Luna» – Αυτό είναι το νέο καλοκαιρινό τραγούδι από τις MEΛΙSSES

Με το «La Luna» οι ΜΕΛΙSSES ανταποκρίνονται θετικά στην επιθυμία του κοινού να το κυκλοφορήσουν, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την τεράστια επιτυχία του πρόσφατου hit «Μοναχική Καρδιά»

Οι MEΛΙSSES παρουσιάζουν το «La Luna», το ακυκλοφόρητο τραγούδι που είπαν στις περσινές επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες τους κι έγινε viral, με το κοινό να το αγαπά αμέσως και να το  ζητά.

Το «La Luna», που κυκλοφορεί στις streaming πλατφόρμες από την Panik Records και συνοδεύεται από ένα feel-good video στο YouTube, είναι ένα δυνατό disco – pop τραγούδι που έγραψαν οι ΜΕΛΙSSES. Ταξιδεύοντάς μας από την Αντίπαρο στην Αθήνα, το «La Luna» μιλά για τις όμορφες καλοκαιρινές νύχτες στα ελληνικά νησιά, γεμάτες διασκέδαση, δροσερά κοκτέιλς, φλερτ και έρωτα.

Με το «La Luna» οι ΜΕΛΙSSES ανταποκρίνονται θετικά στην επιθυμία του κοινού να το κυκλοφορήσουν, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την τεράστια επιτυχία του πρόσφατου hit «Μοναχική Καρδιά».

Σε περίπου 4 εβδομάδες κυκλοφορίας, το «Μοναχική Καρδιά» έγινε πλατινένιο ξεπερνώντας τα 11.000.000 stream points, ενώ έγινε no1 και εξώφυλλο στη Spotify playlist New Music Friday με τις πιο εμπορικές νέες κυκλοφορίες και κατέκτησε το no1 του Spotify Viral50 και το no1 στο iTunes chart. Επίσης, επί σειρά εβδομάδων κατέκτησε το no1 και στις γενικές και στις μουσικές τάσεις του YouTube, όπου μετρά πάνω από 3 εκατομμύρια views και παραμένει στις πρώτες θέσεις των trends, ενώ βρίσκεται σταθερά εντός του top3 του ραδιοφωνικού airplay.

Παράλληλα, το κορυφαίο συγκρότημα προετοιμάζεται για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία του, με τίτλο «Για Όλα Ικανοί». Golden guest θα είναι η Έλενα Παπαρίζου και guest η Marseaux.

Sports in

Υπογράφει στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια ο Έβανς

Ο Ολυμπιακός υπογράφει για δύο χρόνια τον Κίναν Έβανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024