Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Viral: «Κουταβίνα» με ψωρίαση κάνει το πρώτο της μπάνιο στο νέο της σπίτι και «λιώνει καρδιές»

Viral: «Κουταβίνα» με ψωρίαση κάνει το πρώτο της μπάνιο στο νέο της σπίτι και «λιώνει καρδιές»

Μια κουταβίνα που διασώθηκε πριν λίγες μέρες, νιώθει για πρώτη φορά αληθινή φροντίδα και έριξε το ίντερνετ με ένα βλέμμα όλο αγάπη.

Οι καρδιές έλιωσαν στο διαδίκτυο, αφού οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είδαν την viral και αξιολάτρευτη στιγμή που ένα «κουτάβι» σε προσωρινή φιλοξενία έκανε το πρώτο του ιατρικό μπάνιο καιμάλλον απόλαυσε το κάθε δευτερόλεπτο από το άγγιγμα και τα χάδια της ανθρώπινης φίλης του.

Όταν η 32χρονη Emily Dunn άκουσε ότι «ένα μικρό μπουλντόγκ» (σ.σ. ημίαιμο ή καθαρόαιμο πιτμπουλάκι) είχε βρεθεί ως αδέσποτο και χρειαζόταν ανάδοχο σπίτι, έσπευσε να προσφερθεί και την παρέλαβε την επόμενη μέρα. Δεν ήταν σαφές τι είχε περάσει το κουτάβι, αλλά η Dunn, από το Raleigh της Βόρειας Καρολίνας, δήλωσε στο Newsweek ότι «ήταν σοκαριστικό» να βλέπει ότι είχε ψώρα σχεδόν σε όλο της το σώμα και δεν είχε σχεδόν καθόλου τρίχωμα.

Ήταν προφανές ότι ο σκύλος, που ονομάστηκε Γκλόρια, χρειαζόταν ιατρική περίθαλψη για την ψωρίαση. Έτσι, πριν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια, η Dunn την πήγε στον κτηνίατρο, όπου της πρότειναν να της κάνει ιατρικά μπάνια αρκετές φορές την εβδομάδα. «Την πρώτη φορά που της έκανα μπάνιο, φαινόταν σαν να ήταν τόσο ευγνώμων. Ήταν τόσο ήρεμη και φαινόταν να χαλαρώνει καθώς την τρίβαμε απαλά, είμαι σίγουρη ότι ένιωθε τόσο ωραία στο δέρμα της», δήλωσε η Dunn στο newsweek, σχολιάζοντας το βίντεο που τρέλανε το ίντερνετ. 

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τα μαλλιά της να αρχίζουν να μεγαλώνουν και να είναι λιγότερο τραγανή. Ήδη, μέσα σε λίγες μόνο μέρες, βλέπουμε καλύτερα τα σημάδια της και χάνει πολύ λιγότερο. Το πνεύμα της όμως δεν άλλαξε ποτέ, εξακολουθεί να είναι τόσο ζωηρή και χαρούμενη».

@wally_the_pit Time for some TLC little gal 🛁 She is located in Raleigh/Durham, NC with Hope Animal Rescue 📍 #fosterpuppy #rescuedogs #fosteringsaveslives #adoptorshopresponsibly #rescuedog #bullybreeds #mange ♬ suara asli ||| BARU BELAJAR NGONTEN – Wafee

Το «κουτάβι» που αποδείχθηκε ολόκληρη κοπέλα!

Όταν η Γκλόρια διασώθηκε τον περασμένο μήνα, αρχικά υπολόγισαν ότι ήταν περίπου 9 έως 10 εβδομάδων, αν και δεν μπορούσαν να είναι σίγουροι. Ωστόσο, ο κτηνίατρος αποκάλυψε ότι αυτή η πρόβλεψη απείχε πολύ από την πραγματικότητα, καθώς η Γκλόρια είναι στην πραγματικότητα ένας ενήλικας σκύλος πάνω από ενός έτους. Ο υποσιτισμός πολλές φορές μπορεί να καθυστερήσει την φυσιολογική ανάπτυξη ενός σκύλου και να ξεγελάσει

«Έχει ρίξει το διαδίκτυο και ελπίζω ότι η ιστορία της μπορεί να πείσει περισσότερους ανθρώπους να ανοίξουν τις καρδιές και τα σπίτια τους στην ιδέα της αναδοχής. Τα καταφύγια είναι γεμάτα από γλυκά σκυλιά σαν τη Γκλόρια», δήλωσε η Dunn . «Είχε ήδη πολλές αιτήσεις για υιοθεσία ήταν πραγματικά συγκλονιστικό. Είναι εκπληκτικό, αλλά ελπίζουμε ότι μπορεί να βοηθήσει να αναδείξει τα άλλα εκπληκτικά σκυλιά διασώσεων που αξίζουν εξίσου, ένα καλό σπίτι».

Όταν η Γκλόρια θα είναι τελικά έτοιμη να υιοθετηθεί, η Dunn λέει ότι θα ταιριάξει τέλεια σε κάθε οικογένεια, καθώς είναι τόσο χαλαρή και φιλική. Η Γκλόρια ίσως εκτιμήσει την ύπαρξη ενός τριχωτού αδελφού στο σπίτι, καθώς της αρέσει να παίζει και να κάνει παρέα με άλλα σκυλιά, αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Η ψώρα είναι μια παρασιτική ασθένεια του δέρματος που προκαλείται από μικροσκοπικά ακάρεα. Συνήθως εμφανίζεται σε σκύλους ηλικίας κάτω των 18 μηνών, καθώς το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν έχει ωριμάσει πλήρως και τα δερματικά ακάρεα μπορεί να αυξηθούν ραγδαία. Μπορεί να εμφανιστεί σε ενήλικα σκυλιά όταν μια ασθένεια ή ένας υποσιτισμός προκαλεί εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Συνήθως, η τριχόπτωση ξεκινά στο πρόσωπο του σκύλου κοντά στα μάτια και αν αφεθεί να εξαπλωθεί, οι κηλίδες μπορεί να εμφανιστούν σε όλο το σώμα.

Η Γκλόρια είναι με βεβαιότητα το πιο γλυκό ιπποποταμάκι του κόσμου. Τα ζώα διασώσεων όταν γνωρίζουν τον νέο τους «γονιό» και έχουν επιτέλους προσοχή και αγάπη, δείχνουν την ευγνώμοσύνη τους.

Sports in

Βεζένκοφ: «Προς το παρόν είμαι παίκτης των Ράπτορς – Όμορφο να σε θέλουν κι άλλες ομάδες»

Ο Σάσα Βεζένκοφ βρέθηκε σε καλοκαιρινό καμπ στην Βουλγαρία, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το μέλλον του αλλά και το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτησή του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024