Αίσθηση προκαλούν όσα λέει ο πατέρας του 15χρονου που φέρεται να τον ξυλοκόπησε άγρια μαζί με τον θείο του επειδή τους είπε ότι είναι ομοφυλόφιλος, την ώρα που η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την διερεύνηση του περιστατικού.

«Ήμουν ο πρώτος που δέχτηκα ότι ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος»

«Ήμουν ο πρώτος που δέχτηκα ότι ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος, το γνωρίζουμε εδώ και τρία χρόνια» επεσήμανε ο πατέρας του ανήλικου που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

«Ο γιος μου μου επιτέθηκε και με χτύπησε, ο θείος του ήταν δίπλα, άκουσε τη φασαρία και ήρθε. Όλα αυτά είναι σκευωρία της πρώην γυναίκας μου», υποστήριξε ενώ μάλιστα πρόσθεσε ότι «το παιδί κακοποιήθηκε στο σπίτι της μάνας του από κάποιον τρίτο» χωρίς να επεκταθεί, λέγοντας ότι αυτά θα είπωθούν στο δικαστήριο.

«Μου είπε ότι θέλει να φύγει από το σπίτι, του είπα ”που θα πας;” Και μου απάντησε ”όπου θέλω”», ισχυρίστηκε ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας (01/07).

Ο ανήλικος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

«Ποιος σας είπε ότι εγώ χτύπησα τον γιο μου; Από που απορρέουν αυτά; Στο Καραμανδάνειο είναι ο γιος μου γιατί φοβάται να γυρίσει στο σπίτι. Η πρώην γυναίκα μου είναι μία γυναίκα κακοποιητική και δεν θέλει να έχει σχέση το παιδί μου με εμένα και το παρακίνησε να πει αυτά που θέλει αυτή. Δεν έγινε κανένα επεισόδιο, έκατσε μέχρι αργά και γύρισε στο σπίτι. Τότε του έκανα εγώ μία παρατήρηση και μου είπε ότι θέλει να φύγει από το σπίτι. Το παιδί έχει ψυχολογικά και ψυχιατρικά θέματα. Γνωρίζουμε εδώ και τρία χρόνια ότι είναι ομοφυλόφιλος» ανέφερε.

«Εγώ λέω μόνο αλήθειες, έχω ήθος και τιμή. Το παιδί βγήκε στην πλατεία και γύρισε αργά. Του έκανα παρατήρηση και μου λέει ότι εγώ θέλω να φύγω από το σπίτι και του είπα τι νομίζεις ότι είναι εδώ το σπίτι, να μπαίνεις όποτε θες και να βγαίνεις;»

«Με τη φύση δεν μπορεί να τα βάλει κανένας. Ήμουν ο πρώτος που δέχθηκα ότι είναι ομοφυλόφιλος. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτούς που κάνουν bullying στον γιο μου, πρέπει να αλλάξει ο ίδιος. Ο γιος μου μού επιτέθηκε και με χτύπησε. Ο θείος μένει δίπλα, άκουσε τη φασαρία και ήρθε. Όλα αυτά είναι μια σκευωρία της πρώην γυναίκας μου. Αυτό θα το πω στο δικαστήριο, δεν μπορώ να το πω στον αέρα. Αν αποδειχθεί ότι έχω δίκιο να είσαι σίγουρος ότι θα σε πάρω τηλέφωνο. Είμαι άντρας με ήθος και τιμή» ανέφερε.

Βίντεο με τις δηλώσεις του πατέρα του 15χρονου

Παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση

Συγκεκριμένα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την διερεύνηση του περιστατικού του ξυλοδαρμού του 15χρονου από τον ίδιο του τον πατέρα.

Το παιδί φέρεται να πήγε αιμόφυρτο στην πλατεία του χωριού στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας μετά την κακοποίηση που δέχθηκε από τον πατέρα και τον θείο του.

Στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρεται πως ο 15χρονος ζήτησε να βγει από το σπίτι, όπου έμενε και ο πατέρας του δεν του το επέτρεψε, διαπληκτίστηκαν και το παιδί βρέθηκε με κακώσεις.

Διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση – Η ιατροδικαστική θα δείξει τη βαρύτητα των κακώσεων

Ο Εισαγγελέας Ανηλίκων Πατρών, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό από την Αστυνομία, προέβη σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την προστασία του ανηλίκου.

Έχει δώσει εντολή ο 15χρονος να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η βαρύτητα των κακώσεων που υπέστη, όπως κατήγγειλε, από τον πατέρα του και ανάλογα με το πόρισμα θα κινηθεί και η αντίστοιχη διαδικασία.

Tο παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο με αμυχές, εκδορές και πόνους μετά το επεισόδιο κακοποίησης που υπέστη, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, στο σπίτι της μητριάς του από τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος είχε αναλάβει την επιμέλειά του.