Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σπέτσες: Λύθηκε το μυστήριο με τον θάνατο του 44χρονου Άγγλου

Σπέτσες: Λύθηκε το μυστήριο με τον θάνατο του 44χρονου Άγγλου

Σε πνιγμό και όχι σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατός του - Ελεύθερα να αποχωρήσουν από το νησί τα έξι μέλη πληρώματος του ιστιοπλοϊκού

Κι ενώ ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας για τον Άγγλο που είχε βρεθεί νεκρός στο Παλιό Λιμάνι των Σπετσών, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του αποδίδεται σε πνιγμό.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή (28/06) στο νησί του Αργοσαρωνικού, όταν ο εν λόγω άνδρας -ηλικίας 44 ετών- βρέθηκε νεκρός φέροντας χτυπήματα στο αριστερό μέρος του κεφαλιού. Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί να επιπλέει στη θάλασσα δίπλα σε προβλήτα στο Παλιό Λιμάνι.

Το θύμα έφερε χτυπήματα στο κεφάλι – Στο νησί παρέμεναν με εντολή εισαγγελέα τα έξι μέλη του πληρώματος του ιστιοπλοϊκού ως τη διαλεύκανση της υπόθεσης

Κατά τις πληροφορίες, ήταν μέλος πληρώματος ιστιοπλοϊκού που συμμετείχε στην Ρεγκάτα που διενεργούνταν στο νησί.

Το βράδυ της προηγούμενης ημέρας είχε βγει με τους φίλους του σε μπαρ, αλλά δεν τους ακολούθησε στο ξενοδοχείο και την επομένη βρέθηκε νεκρός.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Θυμίζεται ότι ο λιμενάρχης Σπετσών μετά από εντολή εισαγγελέα διέταξε να μην φύγουν από το νησί τα μέλη του πληρώματος του ιστιοπλοϊκού Whisper -μέλος του οποίου ήτανε και ο θανών- όπως και τα μέλη του πληρώματος του συνοδευτικού του σκάφους Stileto. Επρόκειτο για συνολικά έξι άτομα.

Μετά τις έρευνες που διενεργήθηκαν και την ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 44χρονου Άγγλου αποδίδεται σε πνιγμό από ατύχημα και όχι σε εγκληματική ενέργεια.

Αφού διαλευκάνθηκε η υπόθεση δόθηκε εντολή της Εισαγγελίας Πειραιά να επιτραπεί η αποχώρηση από τις Σπέτσες των έξι μελών.

Sports in

Πρόεδρος Μοντερέι: «Συνεχίζονται οι επαφές για τον Πινέδα» (vid)

Το ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον Πινέδα παραμένει ενεργό σύμφωνα με τον Τάτο Νοριέγκα, τονίζοντας ότι οι συζητήσεις μεταξύ ΑΕΚ και Μοντερέι συνεχίζονται

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024