Οι καταψύκτες δεν είναι μόνο για παγωτά. Στην περίπτωση της Τόρι Σπέλινγκ, είναι και για τον πλακούντα.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ αποκάλυψε στο πρόσφατο podcast της misSPELLING ότι αυτή τη στιγμή έχει δύο από τους πλακούντες της αποθηκευμένους στην κατάψυξή της. «Δεν είμαι σίγουρη ποιο παιδί», δήλωσε η Σπέλινγκ. «Οπότε, εκτός κι αν έχω τον μεγαλύτερο πλακούντα στον κόσμο, υπάρχουν δύο σάκοι εκεί μέσα».

«Και αυτό είναι φυσιολογικό», διευκρίνισε. «Λένε ότι είναι καλή τύχη να τον φας, ή ότι είναι καλή τύχη να τον θάψεις, ή ότι είναι καλή τύχη να γίνει σκόνη και να μπει σε χάπια. Απλά είμαι πολύ τεμπέλα για να το στείλω εκεί που πρέπει για να γίνει αυτή η διαδικασία».

Η Σπέλινγκ μοιράστηκε επίσης ότι αυτή και ο πρώην σύζυγός της, Dean McDermott, έφαγαν κάποτε μαζί έναν πλακούντα. «Ο Dean είναι καταπληκτικός σεφ», είπε

Έχει αφήσει κι έναν πλακούντα στη φίλη της

Στη συνέχεια η Σπέλινγκ ζήτησε συγγνώμη από μια φίλη της επειδή ο πλακούντας του μικρότερου γιου της Beau βρισκόταν ακόμα στο ψυγείο της. «Λυπάμαι πραγματικά την καλύτερή μου φίλη Jess γιατί ο πλακούντας μου είναι ακόμα στην κατάψυξή της», είπε.

«Επειδή έκανα καισαρική τομή και είχα επιπλοκές, έπρεπε να μείνουμε στο νοσοκομείο για λίγο και είπα: «Jess, μπορείς να πάρεις τον πλακούντα στο σπίτι; Μου τον έδωσαν και δεν ξέρω τι να τον κάνω»».

Όπως κάνει μια «σωστή κολλητή φίλη τον πήρε σπίτι της», είπε η Σπέλινγκ. «Η αλήθεια είναι ότι μου ζήτησε μερικές φορές τα τελευταία επτά χρόνια να το πάρω πίσω. Και κάθε φορά της λέω, ναι, την επόμενη φορά που θα είμαι εκεί».

Τον έφαγε μαζί με τον άντρα της

Η Σπέλινγκ μοιράστηκε επίσης ότι αυτή και ο πρώην σύζυγός της, Dean McDermott, έφαγαν κάποτε μαζί έναν πλακούντα. «Ο Dean είναι καταπληκτικός σεφ», είπε.

«Τον μαγείρεψε και τον καρύκευσε. Και ήταν πραγματικά πολύ καλός. Η μαμά μου με δίδαξε όταν ήμουν μικρή, ‘Δοκίμασε τα πάντα μια φορά. Αν δεν σου αρέσει, δεν θα το ξαναφάς». Και πιστεύω σε αυτή τη φιλοσοφία».

Τελικά, κάνει καλό;

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη συζήτηση σχετικά με τα υποτιθέμενα οφέλη της κατανάλωσης πλακούντα. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έχουν προειδοποιήσει κατά της πρακτικής αυτής – ακόμη και σε μορφή κάψουλας.

Η Σπέλινγκ έχει αποκτήσει πέντε παιδιά με τον πρώην σύζυγό της McDermott. Το ζευγάρι χώρισε τον Μάρτιο, μετά από 18 χρόνια γάμου.

Έκτοτε η Σπέλινγκ παλεύει με μεγάλα χρέη –μέχρι που έφτασε να μένει και σε τροχόσπιτο, κάποια στιγμή, με τα πέντε παιδιά της.

*Με στοιχεία από ew.com