Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Είσαι chef; Μαγείρεψε με περισσότερες δυνατότητες με την Knorr Professional

Είσαι chef; Μαγείρεψε με περισσότερες δυνατότητες με την Knorr Professional

Το ιστορικό brand προσφέρει έναν πραγματικό σύμμαχο στην επαγγελματική κουζίνα.

Όταν μετράς πάνω από 180 χρόνια στο χώρο της γαστρονομίας, μπορείς να δημιουργείς λύσεις και προτάσεις που φέρουν την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που χρειάζονται οι ειδικοί του χώρου. Η Knorr Professional γνωρίζει καλά τι χρειάζονται οι επαγγελματίες της εστίασης, προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις με τα προϊόντα της. Η πρόκληση της εποχής που είναι να κάνεις περισσότερα, σε λιγότερο χρόνο και λιγότερη προετοιμασία, έγινε ο στόχος για την εταιρεία που μελέτησε και έβγαλε στην αγορά μοναδικά προϊόντα της σειράς Κnorr Professional που προσφέρουν τη σταθερότητα και τη γευστική ένταση που χρειάζονται οι chefs για τις δημιουργίες τους: οι Ζωμοί, η Demi Glace, η σειρά Primerba και πολλά ακόμη που κυκλοφορούν για το γαστρονομικό κοινό. Είναι φτιαγμένα με προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καλύτερων επαγγελματιών του κλάδου, που επιθυμούν να διασφαλίζουν ποιοτικό αποτέλεσμα με πλούσια γεύση.

“Μαγειρέψτε με περισσότερες δυνατότητες” είναι το κεντρικό μήνυμα που καλεί τους chef να ανακαλύψουν όλα αυτά που μπορούν να κάνουν στην κουζίνα με τα προϊόντα της. Η Knorr Professional και η Unilever Food Solutions ήρθαν σε συνεργασία με τρεις καταξιωμένους Έλληνες chefs, τους Αλέξη Ζόπα, Ανδρέα Ρήνα και Νίκο Κουτσούκο, που εμπνέονται μοναδικά πιάτα με τους Knorr Professional Ζωμούς σε gel, σκόνη και πάστα, την Knorr Professional Demi Glace (ιδανική βάση για σάλτσες), καθώς και τη σειρά μυρωδικών Knorr Professional Primerba, ένα πρωτοποριακό προϊόν σε 9 συνταγές.

Η νέα καμπάνια φωτογραφίζει την ένταση και τη δημιουργική κορύφωση που συμβαίνει σε μία κουζίνα, όπου η ταχύτητα και το καλό αποτέλεσμα βρίσκονται συνέχεια στα must have των chefs. Για αυτό, τα προϊόντα της Κnorr Professional δίνουν μία αποτελεσματική, και αξιόπιστη λύση σε όλες τις προσκλήσεις της σύγχρονης μαγειρικής τέχνης.

Περισσότερα για τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, τους chef αλλά και προτεινόμενες συνταγές, θα μάθετε εδώ.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θέλουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο, είμαι χαρούμενος με όσα είδα»

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την ολοκλήρωση του φιλικού του Ολυμπιακού με τον Άγιαξ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024