Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτε σε γάμο; Οι πιο πρωτότυπες ιδέες για δώρο

Πάτε σε γάμο; Οι πιο πρωτότυπες ιδέες για δώρο

Στην ερώτηση "ωχ τι δώρο να πάρω στον γάμο" έχουμε μερικές από τις καλύτερες απαντήσεις!

Δύο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καλοκαιριού: Οι υψηλές θερμοκρασίες και η πληθώρα γάμων και βαπτίσεων που πρέπει να παραστούμε. Κι ενώ μπορεί να αναρωτιέστε τι θα φορέσετε, ποιο makeup look θα επιλέξετε ή πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας, ένα είναι το βασικότερο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί «τι δώρο θα κάνετε;».

Ειδικά το δώρο του γάμου πρόκειται για κάτι πολύ προσωπικό, το οποίο θέλετε να επιλέξετε έπειτα από σκέψη, αφού το ζευγάρι που θα το βλέπει καθημερινά, θα σας θυμάται όλο αγάπη και ζεστασιά. Βέβαια εξίσου καλά δώρα είναι και τα πιο λειτουργικά, που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα των νεόνυμφων πολύ πιο εύκολη, ξεκούραστη και ανέμελη.

Για να σας βοηθήσουμε, κάναμε μια σύντομη λίστα με όλα όσα μπορείτε να επιλέξετε. Θα τα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της παλτφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Τα καλύτερα δώρα για τον γάμο

Μερικές από τις καλύτερες επιλογές δώρου για γάμο αποτελούν οι οικιακές συσκευές που θα κάνουν την ζωή του ζευγαριού πολύ πιο εύκολη. Ξεκινώντας από τα βασικά, μια μηχανή espresso, μια καφετιέρα espresso με κάψουλα ή μια πολυκαφετιέρα θα αναβαθμίσει τα πρωινά, αφού μόλις ξυπνήσουν θα μπορούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους ακριβώς όπως τον θέλουν.

Στην συνέχεια τοστιέρα, φουρνάκια, φριτέζα, ατμομάγειρας και φούρνος μικροκυμάτων συγκαταλέγονται στις must επιλογές για να ετοιμάζουν και να απολαμβάνουν θρεπτικά γεύματα δίχως περιττές αναμονές.

Μπορείτε να τους βοηθήσετε να εξοπλίσουν την κουζίνα τους με διάφορες συσκευές πρωινού και σνακ, όπως μια μηχανή ποπ κορν αλλά και με κουζινομηχανή, μίξερ, φρυγανιέραβραστήρα, μπλέντερ όπως και αποχυμωτή.

Εξίσου καλές επιλογές για μια πιο εύκολη καθημερινότητα είναι το σύστημα σιδερώματος, οι σκούπες stick, οι ηλεκτρικές σκούπες αλλά και τα σκουπάκια χειρός.

Εάν τα παραπάνω δεν σας καλύπτουν, θυμηθείτε ότι μπορείτε πάντα τους κάνετε δώρο μια gift card για να την αξιοποιήσουν όπως θέλουν, αποκτώντας οτιδήποτε αναζητούν μέσα από την τεράστια ποικιλία του SHOPFLIX.GR.

Sports in

Επένδυση – προμήνυμα για νέες κορυφές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε με ίδια κεφάλαια ακόμα μία ΑΜΚ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ύψους 30 εκατ. ευρώ. Στα 63 εκατ. ευρώ η συνολική επένδυση μόνο την τελευταία τριετία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024