Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα tips για το τέλειο BBQ στο σπίτι

Τα καλύτερα tips για το τέλειο BBQ στο σπίτι

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και αυτό σημαίνει καλή παρέα και BBQ στο σπίτι.

Εάν ο Ιούλιος σας βρίσκει στην πόλη, έχει έρθει η στιγμή να προετοιμάσετε κήπο ή βεράντα για να διοργανώσετε βραδιά BBQ παρέα με την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας φίλους. Τι καλύτερο από μια απολαυστική βραδιά κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό με καλό φαγητό, καλή μουσική και καλή παρέα;

Για να διοργανώσετε το δικό σας BBQ party θα χρειαστείτε όρεξη, καλή διάθεση, φαγητό και λίγη οργάνωση. Μερικές από τις καλύτερες συμβουλές, που μπορείτε να ακολουθήσετε για να τα καταφέρετε, περιλαμβάνουν:

1. Πότε θα γίνει το BBQ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασίσετε είναι η μέρα και η ώρα που θα κάνετε το BBQ, μιλώντας φυσικά με τους αγαπημένους σας για να είστε σίγουροι ότι θα είναι και εκείνοι διαθέσιμοι.

Ακόμα και εάν είναι καλοκαίρι, θυμηθείτε ότι η καθημερινότητα στην πόλη συνήθως συνοδεύεται από δουλειά και άλλες υποχρεώσεις, οπότε προτιμήστε το βράδυ της Παρασκευής ή το μεσημέρι της Κυριακής για να μπορούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

2. Ποιοι θα έρθουν

Αφού μιλήσετε με τους καλεσμένους σας, είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε ποιοι πρόκειται να έρθουν για να οργανωθείτε και να προμηθευτείτε όλα όσα χρειάζεστε από φαγητά, κρεατικά και μη, αναψυκτικά ή ποτά και φυσικά αναλώσιμα, για να μην διαπιστώσετε τελευταία στιγμή ότι δεν έχετε πάγο ή αρκετά πιρούνια.

3. Ώρα για ψώνια

Τις πρώτες ύλες για το BBQ όπως τα κρέατα, τις πίτες, το ψωμί, τα αλλαντικά, τα τυριά και τις σαλάτες είναι καλό να τα προμηθευτείτε δύο ημέρες πριν. Κάντε δύο λίστες, μία για το φαγητό και μία για τα ποτά και συγκεντρώστε όλα όσα χρειάζεστε.

Μία πολύ καλή ιδέα που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας είναι να προσθέσετε αποξηραμένα βρώσιμα λουλούδια στον πάγο για να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά cocktails ή mocktails.

4. Την ημέρα του BBQ

Εκτός από φρέσκα υλικά και πετυχημένες συνταγές, θα χρειαστείτε και κοφτερά μαχαίρια για να έχετε το καλύτερο και πιο απολαυστικό αποτέλεσμα στα κρέατά σας. Μην ξεχάσετε να προθερμάνετε την ψησταριά σας, όσο προετοιμάζετε τα υλικά και τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Θυμηθείτε να κλείνετε το καπάκι, όσο πιο συχνά γίνεται και να μην υπερφορτώνεται την σχάρα της για να μπορείτε να μετακινήσετε εύκολα το κρέας.

Sports in

Επένδυση – προμήνυμα για νέες κορυφές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε με ίδια κεφάλαια ακόμα μία ΑΜΚ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ύψους 30 εκατ. ευρώ. Στα 63 εκατ. ευρώ η συνολική επένδυση μόνο την τελευταία τριετία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024