Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η διπλωματία των πόλεων φέρνει κοντά τους Δήμους Ιωαννιτών και Αυλώνας

Η διπλωματία των πόλεων φέρνει κοντά τους Δήμους Ιωαννιτών και Αυλώνας

Συστάθηκε ομάδα εργασίας μεταξύ των δυο δήμων.

Αντιπροσωπεία του δήμου Αυλώνα με επικεφαλής το δήμαρχο, Ermal Dredha, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας.

Στη διάρκεια της συνάντησης γνωριμίας συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ των δύο δήμων ειδικότερα σε τομείς όπως το τουρισμός και ο πολιτισμός και συμφωνήθηκε η δημιουργία ομάδων εργασίας με στόχο την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας.

Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Γενική Πρόξενος της Αλβανίας στα Ιωάννινα, κ. Irida Laci, με την οποία ο δήμαρχος Ιωαννίνων είχε συναντηθεί στα μέσα Μαΐου βάζοντας από τότε βάσεις συνεργασίας με τη γείτονα χώρα.

«Μια καλή αρχή»

«Η διπλωματία πόλεων μπορεί να φέρει πιο κοντά τους πολίτες αλλά και τις χώρες. Ως δήμος Ιωαννιτών έχουμε επενδύσει πάνω σε αυτό και επιθυμούμε να έχουμε μια αγαστή συνεργασία και με το δήμο Αυλώνας της Αλβανίας. Είχαμε μια πρώτη συνάντηση με το δήμαρχο με τον οποίο συζητήσαμε διάφορες προοπτικές κυρίως στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού. Είμαι σίγουρος ότι κάναμε μια πολύ καλή αρχή και η συνεργασία μας στο μέλλον θα είναι εποικοδομητική προς όφελος και των δύο δήμων», δήλωσε ο δήμαρχος Ιωαννίνων.

Sports in

Επένδυση – προμήνυμα για νέες κορυφές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε με ίδια κεφάλαια ακόμα μία ΑΜΚ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ύψους 30 εκατ. ευρώ. Στα 63 εκατ. ευρώ η συνολική επένδυση μόνο την τελευταία τριετία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024