Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μοναδικό θέαμα με συναρπαστικούς αγώνες στο PIRAEUS MASTERS 2024 στην πλατεία Κοραή

Μοναδικό θέαμα με συναρπαστικούς αγώνες στο PIRAEUS MASTERS 2024 στην πλατεία Κοραή

Στο τουρνουά  συμμετείχαν οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και ομάδες από το εξωτερικό.

Σε ένα μοναδικό σκηνικό με τους τελικούς αγώνες να συναρπάζουν ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πλατεία Κοραή, το Τουρνουά PIRAEUS MASTERS 2024 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley.

Ήταν η πρώτη φορά που δημιουργήθηκε ένα γήπεδο Beach Volley, σε μια πλατεία του Πειραιά, στο κέντρο της πόλης, με φόντο το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, εντυπωσιάζοντας τους Πειραιώτες, τους επισκέπτες της πόλης, αλλά και τους αθλητές της άμμου.

Το PIRAEUS MASTERS διεξήχθη, για πρώτη  φορά στην πόλη, από την Πέμπτη  27 έως την Κυριακή 30 Ιουνίου και αποτέλεσε  μια σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Στο τουρνουά  συμμετείχαν οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και ομάδες από το εξωτερικό, προσδίδοντας έναν διεθνή χαρακτήρα στη διοργάνωση. Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν εντυπωσιακούς αγώνες beach volley σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Ποδοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού Νίκο Γέμελο, ενώ ο κ. Μώραλης προσέφερε στον κ. Καραμπέτσο μια μινιατούρα του Λέοντος του Πειραιά, για την άριστη συνδιοργάνωση  του Piraeus Masters.

 

Στο  πλαίσιο των βραβεύσεων, ο  Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης  και το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Μιχάλης Τριανταφυλλίδης απένειμαν τα χρυσά μετάλλια στη νικήτρια ομάδα των γυναικών,  Λίζα Τριανταφυλλίδη και Δήμητρα Μαναβή.

Επιπλέον, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Γέμελος  και ο Γενικός Γραμματέας  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Νεκτάριος Χαλβατζής απένειμαν τα αργυρά μετάλλια στην Ευανθία Μπαλδώκα και στη Χρυσή Γιαννέλου.

Τα χρυσά μετάλλια στη νικήτρια ομάδα των  ανδρών, Θοδωρή Παπαδημητρίου και Στέλιο Τζιουμάκα απένειμαν ο Γενικός  Γραμματέας  Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Θανάσης Μπελιγράτης και ο Γενικός Γραμματέας  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Νεκτάριος Χαλβατζής απένειμαν τα αργυρά μετάλλια στους Ιάσωνα Κανέλλο και  Παναγιώτη Ιωαννίδη.

Επίσης, ο κ. Μώραλης και ο κ.  Καραμπέτσος απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες στους πρωταθλητές Ελλάδος και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Beach Volleyball, Πόλα Κίτσου και Παύλο Μπελιγράτη.

 «Aγκαλιάστηκε» από τους Πειραιώτες και εντυπωσίασε τους θεατές»

 Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, στην πλατεία Κοραή, ολοκληρώθηκε χθες το Τουρνουά PIRAEUS MASTERS 2024 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που το Τουρνουά, το οποίο διοργανώσαμε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης  «αγκαλιάστηκε» από τους Πειραιώτες και εντυπωσίασε τους θεατές. Συνεχίζουμε δυναμικά τους αγώνες μέσα στην πόλη. Είναι διοργανώσεις που αρέσουν στον κόσμο, συμβάλλουν στην προβολή του Πειραιά και στην προώθηση του αθλητισμού.

Ο Πειραιάς είναι συνυφασμένος με τον αθλητισμό και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να διοργανώσουμε με επιτυχία μεγάλα αθλητικά events. Στόχος μας είναι να αποτελέσει το Τουρνουά PIRAEUS MASTERS έναν ακόμα σημαντικό θεσμό για την πόλη μας. Ευχαριστώ την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τη συνεργασία και όλους όσοι  εργάστηκαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης όπως και την ΕΡΤ 3, μέσω της οποίας η εικόνα από τον Πειραιά έφτασε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος, σε δήλωσή του, ανέφερε:

«Όταν ξεκινήσαμε τις επαφές με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, πριν από αρκετούς μήνες, σίγουρα υπήρχε αισιοδοξία στα όρια της πεποίθησης για την επιτυχία σ’ αυτό το πρώτο ιστορικά τουρνουά beach volley που θα φιλοξενούσε το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, αλλά νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

Το Piraeus Masters στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, οργανωτικά και αγωνιστικά και αυτό αποδεικνύεται από την εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου στην πλατεία Κοραή. Ο Πειραιάς είναι ένας ακόμη κρίκος στην πετυχημένη αλυσίδα των τουρνουά Masters, αλλά προσωπικά η χαρά μου είναι μεγάλη και λόγω της καταγωγής μου.

 Σ’ αυτήν την τετραήμερη γιορτή του beach volley και του αθλητισμού γενικότερα, επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι το beach volley καθιερώνεται πλέον στις πλατείες των αστικών κέντρων κι αυτό είναι κάτι που έχει επικρατήσει και διεθνώς.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού Νίκο Γέμελο, όλη τη Δημοτική Αρχή και τους υπαλλήλους του Δήμου Πειραιά για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και δίνουμε ραντεβού από τώρα για του χρόνου και το 2ο Piraeus Masters».

 Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Γέμελος, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Το θέαμα  αλλά και η διοργάνωση του αγώνα  Beach Volley πήραν άριστα. Ο  Δήμαρχος Γιάννης  Μώραλης δίνει τις κατευθύνσεις και εμείς τις υλοποιούμε.

Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα, το οποίο καταφέραμε να υλοποιήσουμε και θα το πραγματοποιούμε κάθε χρόνο».

 Ο Γενικός  Γραμματέας  Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, σε δήλωσή του, σημείωσε:

«Είναι πολύ όμορφο το beach volley όταν «βγαίνει» στην πόλη και στην πλατεία Κοραή οι συνθήκες ήταν ιδανικές. Οι Πειραιώτες «γέμισαν» τον χώρο και  απόλαυσαν αγώνες υψηλού επιπέδου.

Συγχαρητήρια στον Δήμο Πειραιά και στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, στους εθελοντές, στα μικρά παιδιά, αλλά και σε όλους  τους αθλητές που συμμετείχαν και προσέφεραν το όμορφο θέαμα».

Ο υπεύθυνος Ανάπτυξης beach volley της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Παύλος Μπελιγράτης, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη διεξαγωγή του τουρνουά, βλέπουμε ότι οι κερκίδες είναι γεμάτες  κόσμο και είμαστε χαρούμενοι που με τον Δήμο Πειραιά και τον Δήμαρχο  Γιάννη Μώραλη διοργανώσαμε το τουρνουά. Εύχομαι  το  PIRAEUS MASTERS να αποτελέσει  θεσμό για τον Πειραιά».

Στο τουρνουά παρευρέθηκαν επίσης από τον Δήμο Πειραιά: οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Αβραμίδης, Δημήτρης Καρύδης και Χαρουτιούν Μαρκαριάν,  ο Εντεταλμένος  Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Βίτσας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελίνα Βερυκάκη και  Χρήστος Φωτιάδης, ο  Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π.) Ιωσήφ Βουράκης, ο Πρόεδρος της  Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Δημήτρης Πεφάνης και  Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Sports in

Επένδυση – προμήνυμα για νέες κορυφές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε με ίδια κεφάλαια ακόμα μία ΑΜΚ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ύψους 30 εκατ. ευρώ. Στα 63 εκατ. ευρώ η συνολική επένδυση μόνο την τελευταία τριετία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024