Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Εβάν Φουρνιέ; – Ο Ολυμπιακός, οι… Γάλλοι και το ΝΒΑ

Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Εβάν Φουρνιέ; – Ο Ολυμπιακός, οι… Γάλλοι και το ΝΒΑ

Ο Εβάν Φουρνιέ κυκλοφορεί ελεύθερος και οι μπουκ έχουν πάρει «φωτιά» – Ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για αποκτήσει τον Γάλλο παικταρά…

Ο Εβάν Φουρνιέ αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα τις τελευταίες μέρες, καθώς οι Πίστονς τον άφησαν ελεύθερο και απασχολεί τόσο το ΝΒΑ, αλλά και την Ευρώπη. Η ομάδα του Ντιτρόιτ έκανε opt out στο συμβόλαιο του Γάλλου, με αποτέλεσμα να αποδεσμευτεί και να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών τόσο στις ΗΠΑ όσο -κυρίως- στην Ιταλία, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη, εμπλέκουν τον Φουρνιέ με τον Ολυμπιακό, αλλά και με άλλες ομάδες της Euroleague, τονίζοντας πως έχει έρθει η ώρα της μεγάλης επιστροφής του Γάλλου στην Ευρώπη μετά από 12 σεζόν στις ΗΠΑ.

Ο 31χρονος σκόρερ, που βρίσκεται στην προετοιμασία της εθνικής Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το σκέφτεται για τη Euroleague, ο Ολυμπιακός, αλλά και άλλες ομάδες της Euroleague (Βιλερμπάν, Μονακό) παρακολουθούν στενά την περίπτωση του και αν αποφασίσει να αφήσει το ΝΒΑ, τότε θα κάνουν την κίνηση τους.

Όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, οι στοιχηματικές εταιρίες και οι μπουκ έχουν πάρει «φωτιά» σχετικά με το μέλλον του Φουρνιέ και έχουν βγάλει αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του έμπειρου Γάλλου.

Το πρώτο φαβορί λοιπόν είναι ο Ολυμπιακός, που προσφέρεται σε απόδοση 2.35, ενώ μετά ακολουθεί η Βιλερμπάν. Συνολικά, στη λίστα είναι 3 ομάδες της Euroleague (Ολυμπιακός, Βιλερμπάν και Μονακό) και έξι από τον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως θεωρείται δεδομένο ότι αν ο Φουρνιέ αποφασίσει να αφήσει τις ΗΠΑ, τότε θα μπουν στο «παιχνίδι» της απόκτησης του και άλλες ομάδες της Euroleague.

Οι αποδόσεις για την ομάδα που θα αγωνίζεται ο Φουρνιέ τη νέα σεζόν:

Ολυμπιακός: 2.35
Βιλερμπάν: 4.00
Σικάγο Μπουλς: 5.00
Λος Άντζελες Κλίπερς: 6.00
Μονακό: 8.00
Ορλάντο Μάτζικ: 10.00
Σάρλοτ Χόρνετς: 10.00
Σακραμέντο Κινγκς: 15.00
Φιλαδέλφεια Σίξερς: 15.00

Sports in

Επένδυση – προμήνυμα για νέες κορυφές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε με ίδια κεφάλαια ακόμα μία ΑΜΚ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ύψους 30 εκατ. ευρώ. Στα 63 εκατ. ευρώ η συνολική επένδυση μόνο την τελευταία τριετία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024