Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Έρευνα της UEFA για τη χειρονομία του Μπέλινγκχαμ με τη Σλοβακία

Έρευνα της UEFA για τη χειρονομία του Μπέλινγκχαμ με τη Σλοβακία

Η UEFA άνοιξε φάκελο για τον πανηγυρισμό του Τζουντ Μπέλινγκχαμ μετά το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σλοβακία.

Η UEFA ερευνά τον Άγγλο μέσο Τζουντ Μπέλινγκχαμ για τη χειρονομία που έκανε μετά την ισοφάριση εναντίον της Σλοβακίας στη χθεσινή αναμέτρηση των «16» του Euro 2024. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανέφερε ότι εξετάζει μια «πιθανή παραβίαση» των «βασικών κανόνων αξιοπρεπούς συμπεριφοράς» από τον Μπέλιγχαμ.

Ο Άγγλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης φίλησε την παλάμη του χεριού του και την κατεύθυνε προς τον καβάλο του, αλλά αρνήθηκε ότι… στόχευε τους Σλοβάκους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το BBC.

«Μια χειρονομία από μέσα αστείου προς κάποιους στενούς φίλους που ήταν στο παιχνίδι», δημοσίευσε ο Μπέλιγχαμ στα social media. «Τίποτα άλλο παρά σεβασμός για το πώς έπαιξε η ομάδα της Σλοβακίας απόψε (σ.σ: χθες)».

Εάν διαπιστωθεί ότι έχει παραβιάσει τους κανόνες, ο 21χρονος μπορεί να αντιμετωπίσει με αποκλεισμό, πρόστιμο ή και τα δύο. Ο εν λόγω κανονισμός είναι το άρθρο 11 2β, το οποίο απαιτεί από οποιονδήποτε υπόκειται στους κανονισμούς της UEFA να σέβεται τις «αρχές της ηθικής συμπεριφοράς, της πίστης, της ακεραιότητας και του αθλητισμού». Οποιοσδήποτε του οποίου η συμπεριφορά είναι «προσβλητική ή με άλλο τρόπο παραβιάζει τους βασικούς κανόνες αξιοπρεπούς συμπεριφοράς» θα μπορούσε να τιμωρηθεί.

Η Αγγλία κέρδισε με 2-1 στην παράταση για να φτάσει στα προημιτελικά με την Ελβετία το Σάββατο.

Sports in

Γαλλία: Αναζητεί λύση στο πρόβλημα της αφλογιστίας

Η Εθνική ομάδα της Γαλλίας, ελάχιστους πείθει πως αποτελεί το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024