Ο Κίνι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και μετά τα σενάρια για τον Ατρόμητο άλλη μια ομάδα προστέθηκε στους υποψήφιους «μνηστήρες» που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν.
Ο λόγος για την ομάδα της γενέτειρας του Ισπανού μπακ, την Κόρδοβα η οποία θέλει να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της και μάλιστα σκοπεύει σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα να τον προσεγγίσει για να του κάνει πρόταση το επόμενο διάστημα.
Ο 34χρονος δεξιός μπακ έπαιξε την περασμένη σεζόν σε 33 παιχνίδια με την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ πέτυχε και 2 γκολ, μοιράζοντας παράλληλα και 1 ασίστ. Επίσης μετρά και 144 ματς στην La Liga 2 και 105 στην La Liga.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.