Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Dacia Spring: Ακόμα πιο προσιτό

Dacia Spring: Ακόμα πιο προσιτό

Το πρώτο ηλεκτρικό Dacia το οποίο καθιερώθηκε στο συλλογικό ασυνείδητο ως το πλέον προσιτό ηλεκτρικό της αγοράς, ενισχύει ακόμα περισσότερο το προφίλ του με νέα χαμηλότερη τιμή των 17.950 ευρώ

HDacia επέλεξε για το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό εγχείρημα την δημοφιλή φόρμα ενός compact SUV το οποίο, συνδυάζοντας την περιπετειώδη εμφάνιση με ένα περιορισμένο όγκου αποτύπωμα και την γνώριμη αξιοπιστία όσο και προσιτότητα της φίρμας σε ένα ηλεκτρικό σύνολο, που απέσπασε γρήγορα την εκτίμηση του αγοραστικού κοινού.

Πλέον το Spring γίνεται ακόμα πιο προσιτό όντας διαθέσιμο στην χώρα μας από 17.950 ευρώ συνυπολογιζομένης της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ» αλλά και της τρέχουσας προσφοράς.

Εν είδει υπενθύμισης, εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά του το Spring διατίθεται στην χώρα μας στην κορυφαία έκδοση του Extreme στον εξοπλισμό της οποίας περιλαμβάνεται ως standard σύστημα πλοήγησης, σύστημα κλιματισμού ηλεκτρικά παράθυρα και πλήρη συνδεσιμότητα smartphone. Επιπλέον παρά το μικρό του όγκο και το μήκος των μόλις 3,73 μ., το Spring υπόσχεται άνετη φιλοξενία σε τέσσερις επιβαίνοντες καθώς και όγκο πορτ μπαγκάζ 290 λίτρων

Το Spring sστην έκδοση Extreme εφοδιάζεται οκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα των 65 ίππων σε συνδυασμό με το νέο κιβώτιο ταχυτήτων που υπόσχεται δυναμικές επιταχύνσεις και κορυφαία ανάκτηση ενεργείας για μεγαλύτερη αυτονομία.

Χάρη στον κινητήρα ELECTRIC 65, το Dacia Spring Extreme εξασφαλίζει αυτονομία της τάξεως των 220 χλμ. σε μικτό κύκλο και 310 χλμ. σε αστικό κύκλο. Η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνάει τις 14,5 kWh/100χλμ., μέγεθος το οποίο μειώνεται σε 10,4 kWh/100χλμ. όταν το Spring κινείται εντός των αστικών τειχών.

Παράλληλα, με το σύστημα φόρτισης της έκδοσης Extreme η διαδικασία αναπλήρωσης ενέργειας μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 13,5 ώρες, μέσω μια απλής οικιακής παροχής ρεύματος, χρόνος που μειώνεται σε κάτι λιγότερο από 60 λεπτά, αν αξιοποιηθεί η προαιρετική δυνατότητα ταχείας φόρτισης σε ταχυφορτιστή DC.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι το Spring συνοδεύεται από οκταετή εγγύηση (ή 120.000 χλμ.) για την μπαταρία, πενταετή (ή 100.000) εργοστασιακή εγγύηση καθώς και δωρεάν τριετή οδική βοήθεια.

Sports in

LIVE: Τάρο Ντάνιελ – Στέφανος Τσιτσιπάς

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τάρο Ντάνιελ – Στέφανος Τσιτσιπάς για τον πρώτο γύρο του Wimbledon. Τηλεοπτικά από Novasports 1HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024