Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
4ήμερος γάμος για την πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας με τον bisexual σαμάνο σύντροφό της

4ήμερος γάμος για την πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας με τον bisexual σαμάνο σύντροφό της

Το βασιλικό ζεύγος, που ισχυρίζεται ότι μπορεί να συνομιλεί με τους αγγέλους, λέει ότι συναντήθηκαν σε μια προηγούμενη ζωή - όπου κυβέρνησαν ως Φαραώ και Βασίλισσα στην Αρχαία Αίγυπτο.

Ο γάμος της πριγκίπισσας Märtha Louise της Νορβηγίας και του αρραβωνιαστικού της Durek Verrett πλησιάζει. Με έναν τετραήμερο εορτασμό τον Αύγουστο στις όχθες του Geiranger, ενός φιόρδ που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO, η εκδήλωση θα συμπυκνώνει την μποέμικη ατμόσφαιρα του ζευγαριού με ένα πάρτι (dress code «sexy and cool»), ένα τρίωρο ταξίδι με σκάφος γύρω από τις νορβηγικές ακτές και βραδιές με δείπνο και χορό.

Πράγματι, ενώ το ζευγάρι έχει την ευλογία των γονέων της, του βασιλιά Χάραλντ και της βασίλισσας Σόνια, η σχέση μεταξύ της Märtha Louise, διακεκριμένης μάντισσας, και του Durek Verrett, του αμφιφυλόφιλου «σαμάνου» με χιλιάδες followers στο Instagram και αρκετές διασυνδέσεις στο Χόλιγουντ (μεταξύ των οποίων και η Gwyneth Paltrow), ήταν πάντα ιδιότυπη. Πουθενά δεν αποτυπώνεται πιο ξεκάθαρα ο μοναδικός δεσμός τους από το μονόγραμμά τους, το οποίο η πριγκίπισσα Märtha Louise πρόσφατα χθες στο Instagram.

«Με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι η αγάπη χωρίς όρους υπάρχει πραγματικά εδώ σε αυτόν τον πλανήτη…»

Γνωστοί από την προηγούμενη ζωή

Το μονόγραμμα – το οποίο είναι «ανεπίσημο», δεδομένου ότι η Märtha Louise έκανε ένα βήμα πίσω από τη βασιλική ζωή σε στυλ Sussex το 2022, παραιτούμενη από τους τίτλους και τις πατρωνίες της – είναι ένας συνδυασμός των αρχικών τους, σχεδιασμένος με τον τρόπο των αιγυπτιακών ιερογλυφικών.

Ενώ το ζευγάρι συναντήθηκε επίσημα για πρώτη φορά το 2019, αφού τους σύστησε ένας κοινός φίλος, ισχυρίζονται ότι γνωρίζονται ήδη από μια προηγούμενη ζωή, όπου κυβερνούσαν μαζί κάπου λίγο πιο εύκρατα από τα νορβηγικά φιόρδ – τις πυραμίδες της αρχαίας Αιγύπτου.

«Όταν είμαστε μαζί και κοιτάζω τη Märtha, μερικές φορές βλέπω ένα άλλο πρόσωπο», δήλωσε ο Verrett στο People αφού δημοσιοποίησαν τη σχέση τους. «Και το βλέπει κι εκείνη σε μένα. Έχω αναμνήσεις από εμάς στην Αίγυπτο, και εκείνη ήταν η βασίλισσά μου και εγώ ένας φαραώ».

Το Μ και το D

Στο Instagram, η πριγκίπισσα Märtha Louise – η οποία είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο της Νορβηγίας, τον οποίο θα κληρονομήσει ο μικρότερος αδελφός της, ο πρίγκιπας Haakon, 49 ετών,  εξήγησε περαιτέρω τα ιερογλυφικά πίσω από το συζυγικό τους μονόγραμμα. Το Μ, για Märtha, συμβολίζει «τη σοφή κουκουβάγια, φύλακα των ψυχών που περιφέρονται μεταξύ των κόσμων». Και συνέχισε: «Η κουκουβάγια αντιπροσωπεύει τον προστάτη, που καθοδηγεί τους ανθρώπους στο πέρασμα από τη γήινη ύπαρξη στον πνευματικό κόσμο».

Όσον αφορά το D για το Durek, η Märtha Louise έγραψε ότι το ιερογλυφικό «εκδηλώνεται ως χέρι – σύμβολο των ενεργειών που εκτελούνται με χάρη, ανοίγοντας πόρτες και χορεύοντας μέσα στη ζωή».

Η πριγκίπισσα τίμησε την καλλιτεχνική ομάδα που βρίσκεται πίσω από το σύμβολο, ευχαριστώντας τους που «αγκάλιασαν και τις δύο ψυχές μας σε αυτή την αναπαράσταση των δύο μας».

«Δεν είναι στο χέρι σας να επιλέξετε για μένα ή να με κρίνετε»

Και το μονόγραμμα, με τις βαθιά πνευματικές του απηχήσεις, είναι σίγουρα μια αναπαράσταση της σχέσης του ζευγαριού, η οποία αντιμετώπισε αντιπαραθέσεις όλα αυτά τα χρόνια. Όταν η πριγκίπισσα ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι βγαίνει με τον «Σαμάνο Durek» το 2019, πρόλαβε τις δημόσιες αντιδράσεις με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας:

«Με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι η αγάπη χωρίς όρους υπάρχει πραγματικά εδώ σε αυτόν τον πλανήτη… Και σε όσους από εσάς νιώθετε την ανάγκη να ασκήσετε κριτική: Κρατήστε τα άλογά σας. Δεν είναι στο χέρι σας να επιλέξετε για μένα ή να με κρίνετε. Δεν επιλέγω τον άντρα μου για να ικανοποιήσω κανέναν από εσάς ή τις νόρμες ή τα κουτάκια που έχετε επιλέξει στο μυαλό σας για να είμαι μέσα σε αυτά».

Δείτε το βίντεο 


*Με στοιχεία από tatler.com

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μεταγραφικό μπαμ με τον Ντε Λιχτ

Βάζει βόμβα ο Ρομάνο: Πρώτη μεταγραφή στην εποχή Ράντκλιφ-Γιουνάιτεντ ο Ματέις Ντε Λιχτ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024