Ο γοητευτικός ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ θα κάνει την μεγάλη του επιστροφή στη μικρή οθόνη με το κατασκοπευτικό θρίλερ «The Agency», μετά τη μίνι σειρά του BBC Two «MotherFatherSon» το 2019, όπως έμαθε το Variety.

Ο ρόλος του γοητευτικού ηθοποιού

Ο Γκιρ θα υποδυθεί τον Bosko, τον επικεφαλής στο σταθμό του Λονδίνου, ο οποίος έχει ένα πλούσιο παρελθόν αφού υπηρέτησε ως μυστικός πράκτορας για οκτώ χρόνια.

Η νέα σειρά του Paramount+ σε συνεργασία με το Showtime, βασίζεται στο γαλλικό δράμα «The Bureau». Ακολουθεί «έναν μυστικό πράκτορα της CIA ονόματι Martian, ο οποίος έχει εντολή να εγκαταλείψει την αποστολή του και να επιστρέψει στο σταθμό του Λονδίνου.

Η καριέρα και η πραγματική ταυτότητα του ήρωα έρχονται αντιμέτωπες όταν η αγάπη που άφησε εμφανίζεται ξανά ανεβάζοντας το ήδη μεγάλο ρίσκο», σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς.

«Ο Ρίτσαρντ Γκιρ είναι μια κατηγορία από μόνος του, καθώς λατρεύεται από γενιές θαυμαστών παγκοσμίως για την εξαιρετική του δεινότητα να προσδίδει βάθος και αυθεντικότητα σε κάθε ρόλο που υποδύεται», δήλωσε ο Κρις ΜακΚάρθι, συν-διευθύνων σύμβουλος της Paramount Global και πρόεδρος των Showtime/MTV Entertainment Studios.

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει στο Λονδίνο

Ο Τζεζ και ο Τζον-Χένρι Μπατεργουόρθ (Jez και John-Henry Butterworth) υπογράφουν το σενάριο και παράλληλα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Τζο Ράιτ έχει αναλάβει την σκηνοθεσία των δύο πρώτων επεισοδίων ενώ είναι εκτελεστικός παραγωγός μεταξύ άλλων με τους Κιθ Κοξ (Keith Cox), Νίνα Λ. Ντίαζ  Τζορτζ Κλούνεϊ και Γκραντ Χίσλοβ.