Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αίας Μανθόπουλος: Δώρισαν τα όργανά του μετά τον θάνατό του

Αίας Μανθόπουλος: Δώρισαν τα όργανά του μετά τον θάνατό του

Μια γενναιόδωρη πράξη ανθρωπιάς.

Εννέα μήνες μετά τον θάνατο του Αία Μανθόπουλου, η πρώην σύζυγός του Στέλλα Τσιάτσιου, με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά, αποκάλυψε πως δώρισαν τα όργανά του σε πέντε ανθρώπους.

Η σύντροφος του μίλησε στην «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην κοινή τους ζωή, τον λόγο που αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του αλλά και γιατί δεν ενημέρωσαν την τελευταία του σύντροφο.

«Ο Αίας ήταν ένα μεγάλο παιδί. Δεν ενηλικιώθηκε ποτέ, δεν ωρίμασε ποτέ. Εγώ πάντα προσπαθούσα να το παίξω μαμά στον Αία. Ο Αίας ήταν πολύ καλλιτέχνης για να δεχθεί συμβουλές ή να μπει σε καλούπια και γίνονταν απίστευτοι καβγάδες, οι οποίοι συνήθως λήγανε με κάποια πόρτα που χτυπούσε απότομα και ο Αίας έφευγε.

Και γυρνούσε μετά από μισή, το πολύ μια ώρα και μου έλεγε, “ωραία, πάμε τώρα να σε κεράσω ψαράκι”» είπε αρχικά η Στέλλα Τσιάτσιου.

Ο Αίας έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους

«Ο Αίας είχε φύγει. Ήταν ένα μηχάνημα που συντηρούσε το σώμα του, το οποίο εγώ ένιωθα ότι ταλαιπωρείται κιόλας. Η κόρη μου ήταν αυτή που πήρε πρώτη την απόφαση να δωρίσουμε τα όργανα του μπαμπά της για να μπορέσουμε να δώσουμε ζωή σε άλλους ανθρώπους.
Στον γιο μου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο, με ρώτησε τη γνώμη μου και του είπα ότι πιστεύω ότι ο μπαμπάς του θα ήθελε να κάνει μια τόσο μεγάλη αυλαία.»

Τα νεφρά του πήγαν σε ανθρώπους που έκαναν αιμοκάθαρση για 6 και 8 χρόνια

Ο Αίας έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους. Τα νεφρά του πήγαν σε ανθρώπους που έκαναν αιμοκάθαρση για 6 και 8 χρόνια. Το ήπαρ του πήγε σε έναν ασθενή με μεγάλη προβλήματα και θεραπείες, και τα ματάκια του.

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται θα ήθελα να δω τους ανθρώπους που πήραν τα μάτια του. Δε ξέρω πως θα μπορέσω να διαχειριστώ να δω τα μάτια του να με κοιτάνε ξανά» αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

Sports in

Πότε θα γίνει το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Άγιαξ

Ο Άγιαξ με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι το φιλικό με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου, κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024