Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, μέσα από ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram αποκάλυψε πως πρόσφατα επισκέφθηκε και την Ελλάδα.

Στην ανάρτησή της, η «πριγκίπισσα της ποπ» έκανε γνωστό πως βρέθηκε στην χώρα πριν από δύο μήνες. Από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι έμεινε σε ελληνικό νησί.

Μάλιστα η 42χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέβασε την Τρίτη 1η Ιουλίου φωτογραφίες από τις βόλτες της στο αγαπημένο κυκλαδίτικο νησί. Όπως φαίνεται, τη μάγεψε το παραδοσιακό Καφενείο της Μαριγώς στις; Λεύκες της Πάρου.

Το ταξίδι πριν 2 μήνες στην Ελλάδα, που δεν αντιλήφθηκε κανείς

Στη λεζάντα του post της, η τραγουδίστρια έγραψε: «Φωτογραφίες που τράβηξα από ένα ταξίδι στην Ελλάδα πριν 2 μήνες».

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται ότι επισκέφθηκε την Πάρο, όπου μαζί με την παρέα της πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές, χωρίς μάλιστα να αντιληφθεί κανείς την παρουσία της στην Ελλάδα.

Από το Λος Άντζελες στην Πάρο

Την ίδια περίοδο, η τραγουδίστρια είχε απασχολήσει τον Τύπο προκαλώντας μάλιστα μεγάλη ανησυχία στους θαυμαστές της, καθώς σε φωτογραφίες που είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου εμφανιζόταν να περπατάει ξυπόλητη, τυλιγμένη με κουβέρτα, συνοδευόμενη από αστυνομικούς έξω από ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες, μετά από φερόμενο καυγά με τον σύντροφό της Πολ Σολιζ, όπου η κατάσταση είχε βγει εκτός ορίων.