Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε τον περασμένο Μάρτιο για το θαμμένο εκκλησάκι στη βίλα του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο, ο μικρός ναός φαίνεται ότι… αναστήθηκε.

Το περιστατικό της εκκλησίας που θάφτηκε κάτω από άμμο και φρύγανα ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον αντιδήμαρχο Μυκόνου Δημήτρη Κουτσούκο.

Κατά τη διάρκεια καθαρισμού της παραλίας του Φωκά, αποκαλύφθηκε ότι η εκκλησία που βρίσκεται στη βίλα του Αντώνη Ρέμου είχε εξαφανιστεί μετά την αγορά της πολυτελούς κατοικίας από έναν Άραβα.

Όπως φαίνεται στα πλάνα του Mykonos Live TV, το εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη προς τιμή της κόρης του τραγουδιστή, ξεθάφτηκε από τα φρύγανα με τα οποία είχε σκεπαστεί και οι εργάτες συνεχίζουν τις εργασίες για την πλήρη αποκατάστασή του.

Τότε ο αντιδήμαρχος είχε πληροφορήσει για το γεγονός του «θαψίματος» της όμορφης εκκλησίας, που είναι αφιερωμένη στους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη, προς τιμή της κόρης του Αντώνη Ρέμου.

Όπως είχε αναφέρει ο αντιδήμαρχος Μυκόνου, το εκκλησάκι χτίστηκε το 2015. Ο λόγος για το μπάζωμα φαίνεται να ήταν εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή.

«Με έκανε και αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα που είδα όταν την είδα θαμμένη και σκεπασμένη με το σταυρό», είπε ο δήμαρχος, μιλώντας στον Alpha για την «αποκάλυψη» της εκκλησίας.