Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νατάσα Παζαΐτη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της στη Μύκονο

Νατάσα Παζαΐτη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της στη Μύκονο

Παρέα με την κόρη της και την αδερφή της.

Μια σπάνια νυχτερινή έξοδο πραγματοποίησε η Νατάσα Παζαΐτη στην Μύκονο. Η σύζυγός του τέως πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, η οποία κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, δεν συνηθίζει τις βραδινές εξορμήσεις.

Ανέμελες διακοπές

Έκανε όμως μια εξαίρεση και επισκέφθηκε το κλαμπ Baran στα Ματογιάννια. Η Νατάσα Παζαΐτη, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, είχε στο πλευρό της την κόρη της, Αλίκη, αλλά και την αδελφή της, Χρύσα Παζαΐτη Ιωαννίδου.

Στο βίντεο του Mykonos Live TV, η 59χρονη γιατρός ευδιάθετη και έδειχνε να απολαμβάνει την βραδιά.

H Νατάσα Παζαΐτη είναι γενική χειρουργός, χειρουργός Μαστού, ειδική στην Ογκολογική και Επανορθωτική Χειρουργική του Μαστού.

Μακρυά από τα φώτα δημοσιότητας

Ο Κώστας Καραμανλής, η Νατάσα Παζαΐτη και τα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρος και Αλίκη, έχουν επιλέξει να διατηρούν χαμηλούς τόνους στην οικογενειακή τους ζωή κάνοντας ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και κρατώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις οικογενειακές τους στιγμές.

Το ζεύγος Καραμανλή – Παζαΐτη τα τελευταία χρόνια επισκέπτεται κάθε Νοέμβριο την Μύκονο για το μνημόσυνο της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού, Αλίκης.

Οι σπουδές των παιδιών

Ο πρώην Πρωθυπουργός και η Νατάσα Παζαΐτη έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, οι οποίοι αυτή τη χρονιά θα κλείσουν τα 21.

Σε πολλές κοινωνικές περιστάσεις τόσο ο Αλέξανδρος, όσο και η Αλίκη συνοδεύουν τους γονείς τους, ακολουθώντας κι εκείνοι ένα πιο επίσημο στυλ στις εμφανίσεις τους.

Όσον αφορά στις σπουδές τους, η Αλίκη Καραμανλή που αδιαμφισβήτητα μοιάζει στον μπαμπά της, σπουδάζει σε δύο σχολές. Είναι φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήµιο και παράλληλα σπουδάζει Επικοινωνία και Media στο Deree. Μάλιστα, αν και δεν έχει αποφοιτήσει ακόμα, ήδη κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα σε εταιρεία κοινωνικοπολιτικών ερευνών.

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής φοιτά στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη.

Sports in

Έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία

Ο Ντάνι Γκαρθία αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα εντός της ημέρας, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024