Θύμα ξυλοδαρμού είχε πέσει παλαιότερα ο 54χρονος τοπογράφος που δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Ψυχικό.

Σε μία επίθεση που είχε συνδεθεί τότε με την δραστηριότητα του στην Μύκονο αλλά και σε μικρότερη κλίμακα στην Πάρο. Όπου πέρα από τις τοπογραφικές μελέτες που προχωρούσε σε εκατοντάδες ακίνητα (χρησιμοποιούσε για την ακριβή τους αποτύπωση και drones) είχε ασχοληθεί και με αγοραπωλησίες ακινήτων όπου είχαν δημιουργηθεί τριβές.

Η προστριβή

Μάλιστα φέρεται να υπήρχε προστριβή για διαχείριση ακινήτων σε κεντρική περιοχή της Μυκόνου για την οποία κι άλλες φορές υπήρχαν αναφορές για απειλές, ξυλοδαρμούς κλπ.

Σημειώνεται ότι μετά τον ξυλοδαρμό του ο άτυχος 54χρονος συνοδευόταν για ένα διάστημα από ιδιώτες φρουρούς.

Με κύριο ζητούμενο αν μία από τις παλαιότερες ή νεότερες διενέξεις οδήγησε στην δολοφονική επίθεση σε βάρος του από την επονομαζόμενη «μαφία της Μυκόνου» ή από άλλους δράστες με εντελώς διαφορετικό κίνητρο.

Ψυχικό: Πώς έγινε το συμβάν

Όλα έγιναν λίγα λεπτά πριν τις 09:00 το πρωί, όταν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού πλησίασε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό.

Ξαφνικά, ο οδηγός της μηχανής έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άνθρωπο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Ενα αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε στον συνέταιρό του.

Όπως αποκαλύπτει το in, το θύμα της δολοφονικής επίθεσης λέγεται Παναγιώτης Στάθης.

Τουλάχιστον 15 κάλυκες

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας περισυνέλεξαν περίπου 20 κάλυκες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 8 σφαίρες βρήκαν τον 34χρονο.