Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εξαφάνιση στην Αμοργό: Άφαντος παραμένει ο Αμερικανός τουρίστας - Πού στρέφονται οι έρευνες

Εξαφάνιση στην Αμοργό: Άφαντος παραμένει ο Αμερικανός τουρίστας – Πού στρέφονται οι έρευνες

Πού στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Αμερικανού τουρίστα που αγνοείται στην Αμοργό.

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 59χρονου Άλμπερτ Κάλιμπετ τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο νησί της Αμοργού όταν ξεκίνησε να κάνει πεζοπορία. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες των σωστικών συνεργείων οι έρευνες για τον εντοπισμό του παραμένουν άκαρπες.

Τα ίχνη του Άλμπερτ Κάλιμπετ χάθηκαν το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου, όταν ξεκίνησε για πεζοπορία.

Ωστόσο, οι ώρες περνούσαν δίχως να δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα ο φίλος του, που τον φιλοξενούσε στο νησί, να ανησυχήσει. Αφού δεν απαντούσε στις επαναλαμβανόμενες κλήσεις του, δήλωσε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού την εξαφάνισή του και στις Αρχές σήμανε συναγερμός.

«Αυτό είναι το σχέδιο μου για τις επόμενες ημέρες, δεν έχουμε κοιτάξει αρκετά κάτω»

Οι έρευνες στο νησί συνεχίζονται την ώρα που η σύντροφός του Ντέμπι Λεσέιν,  η οποία βρίσκεται στην Αμοργό, συμμετέχοντας στις έρευνες των Αρχών,  συνεχίζει τον δικό της αγώνα για τον εντοπισμό του.

Ο άνδρας είχε πάει για πεζοπορία από την Αιγιάλη στα Κατάπολα και παρά το ότι οι Αρχές έχουν «σαρώσει» το σημείο, δεν έχουν εντοπίσει κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει ότι πέρασε από εκεί.

Το νέο σενάριο

Η σύντροφός του γράφει καθημερινά στα groups της Αμοργού τις εξελίξεις γύρω από τις έρευνες, ανεβάζοντας φωτογραφίες είτε των εθελοντών διασωστών και της ίδιας, είτε του 59χρονου, σε ανέμελες στιγμές του παρελθόντος από το νησί, το οποίο λατρεύει και είναι τακτικός επισκέπτης.

Η Ντέμπι Λεσέιν δέχεται καθημερινά μηνύματα από ντόπιους. Μία γυναίκα που γνωρίζει την περιοχή, ρώτησε τη σύζυγο του αγνοούμενου αν υπάρχει η πιθανότητα να γλίστρησε και να έπεσε, με τις πέτρες να τον έχουν καλύψει. Η Ντέμπι Λεσέιν της απάντησε πως ερευνά το ενδεχόμενο να έπεσε σε κάποια σχισμή ή χαράδρα, και λόγω τραυματισμού να μην μπορεί να βγει. «Αυτό είναι το σχέδιο μου για τις επόμενες ημέρες, δεν έχουμε κοιτάξει αρκετά κάτω», έγραψε.

Sports in

Έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία

Ο Ντάνι Γκαρθία αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα εντός της ημέρας, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024