Οργισμένη ήταν η αντίδραση του πατέρα της Καρολάιν στην είδηση ότι ο δολοφόνος της κόρης του,  Μπάμπης Αναγνωστόπουλο  πέρασε στις πανελλαδικές εξετάσεις 2024, συγκεντρώνοντας 17.800 μόρια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 από το γηροκομείο του Βόλου στο οποίο βρίσκεται, ο Ντέιβιντ Κράουτς σχολίασε «δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου. Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας για να βγει από τη φυλακή ο μ@λ@κ@ς».

Ειδικά, δε, για τις πληροφορίες περί των σχολών που θέλει να περάσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο κ. Κράουτς είπε «εκπλήσσομαι που θέλει να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ή νομική γιατί στη Βρετανία είναι ένα μάθημα που συνήθως μελετούν άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στον ακαδημαϊκό χώρο κι όχι άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική».

«Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου. Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας για να βγει από τη φυλακή ο μ@λ@κ@ς»

«Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σπουδάσει γιατι εκείνος ο μ@λ@κ@ς της έκλεψε τη ζωή. Θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα προς το ζην, κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στα ταλέντα του, κάτι σαν να καθαρίζει τουαλέτες ή να σκουπίζει τους δρόμους» συμπλήρωσε ο κ. Κράουτς.

Σύμφωνα με το Star, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συγκέντρωσε 17.800 μόρια, 3.000 μόρια περισσότερα από αυτά που χρειάζονται για να εισαχθεί στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού, όπως επιθυμούσε. Με τη συγκεκριμένη βαθμολογία μπορεί να σπουδάσει στη Νομική Σχολή στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και στο τμήμα της Κομοτηνής. Ο δολοφόνος της Καρολάιν φέρεται να μην επιθυμεί να παίρνει άδειες για να παρακολουθεί μαθήματα ή να φορέσει βραχιολάκι για να δίνει τα μαθήματα στην εξεταστική.