Σε έντεκα μήνες καταδικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τέσσερα άτομα που κατηγορήθηκαν από μία 67χρονη ότι την απειλούσαν.

Η γυναίκα που είχε αγοράσει χρόνια πριν το σπίτι, είχε ενημερωθεί ότι στην περιοχή δεν θα κατασκευάζονταν οικισμός Ρομά αλλά ένα πάρκο

Ειδικότερα οι τέσσερις κατηγορούμενοι που ζουν όλοι στην περιοχή Ρομά Αλιβερίου στη Νέα Ιωνία και καταδικάστηκαν ερήμην, απείλησαν και εξύβρισαν από κοινού μια 67χρονη γειτόνισσα τους.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr η γυναίκα που είχε αγοράσει χρόνια πριν το σπίτι, είχε ενημερωθεί πριν προβεί στην αγορά, ότι στην περιοχή δεν θα κατασκευάζονταν οικισμός Ρομά αλλά ένα πάρκο.

Στις 28/07/2021 οι συγγενείς που κατοικούν όλοι μαζί, διαγώνια απέναντι από το σπίτι της παθούσας άρχισαν να την βρίζουν «προδότρα και π@τ@να@» και να την απειλούν «θα σε σκοτώσουμε και θα σου κάψουμε το σπίτι» γιατί θεωρούν ότι καλεί την αστυνομία για γλέντια και την ΔΕΔΔΗΕ για ρευματοκλοπή, «κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ καθώς δεν ασχολούμαι και δεν γνωρίζω τι κάνουν» δήλωσε η άτυχη γυναίκα στο δικαστήριο.