Το φετινό καλοκαίρι, ενώ τα έντονα χρώματα και τα τολμηρά κοψίματα μπορεί να κυριαρχούν στις παραλίες, υπάρχουν κάποιες πιο διακριτικές τάσεις στα μαγιό που εκφράζουν μια ρομαντική πλευρά με τον πιο όμορφο τρόπο. Τους προηγούμενους μήνες, είδαμε την τάση COQUETTE να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media. Αυτή η τάση περιλαμβάνει μια πιο ρομαντική και γλυκιά αισθητική στο ντύσιμο, και τα μαγιό αυτά έρχονται ως φυσικό αποτέλεσμα αυτής της μόδας.

Τα παστέλ μοτίβα στα μαγιό είναι μια από αυτές τις ρομαντικές τάσεις. Τα απαλά χρώματα, όπως το ροζ, το λιλά, το γαλάζιο και η μέντα, φέρνουν μια αίσθηση γαλήνης και αρμονίας, ιδανική για όσους θέλουν να αποπνέουν έναν αέρα ρομαντισμού και αθωότητας στην παραλία.

Μια άλλη ρομαντική τάση είναι η χρήση φιόγκων στα μαγιό. Οι φιόγκοι, είτε είναι μεγάλοι είτε μικροί, προσθέτουν μια γοητευτική και παιχνιδιάρικη πινελιά. Τοποθετημένοι στους ώμους, στη μέση ή ακόμη και στο πίσω μέρος του μαγιό, οι φιόγκοι δίνουν μια αίσθηση κομψότητας και θηλυκότητας που θυμίζει τις εποχές της αθωότητας και της ανεμελιάς.

Το gingham καρό είναι επίσης μια από τις πιο ρομαντικές τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Το διαχρονικό αυτό μοτίβο, που συχνά συνδέεται με εικόνες από πικνίκ και ανοιξιάτικες εξορμήσεις στην εξοχή, φέρνει μια αίσθηση νοσταλγίας και ρομαντισμού. Οι συνδυασμοί χρωμάτων του, όπως το κόκκινο με το λευκό ή το μπλε με το λευκό, προσδίδουν έναν κλασικό, αλλά πάντα φρέσκο χαρακτήρα.

Είναι αυτές οι διακριτικές τάσεις που, αν και μπορεί να μην βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μόδας, καταφέρνουν να εκφράσουν την ρομαντική πλευρά με τρόπο που είναι μοναδικός και ξεχωριστός. Τα παστέλ μοτίβα, οι φιόγκοι και το gingham καρό συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μαγιό που όχι μόνο είναι όμορφα, αλλά και αποπνέουν έναν ρομαντισμό που μαγεύει. Στο Grace δημιουργήσαμε τον πιο χρήσιμο οδηγό μαγιό για το καλοκαίρι του 2024, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τις πιο girly τάσεις όπως αυτές και πολλές ακόμα, αλλά και tips για να επιλέξετε το κατάλληλο μαγιό για τον δικό σας σωματότυπο.

Παστέλ μοτίβα

Andrea Iyamah

Φιόγκοι

Jessie Zhao

Gingham

Frankies Bikinis

Πηγή: grace.gr