Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κάτω από τον ήλιο: Best by test αντηλιακά για πρόσωπο και σώμα

Κάτω από τον ήλιο: Best by test αντηλιακά για πρόσωπο και σώμα

Το Grace συγκέντρωσε τα κορυφαία αντηλιακά που αξίζει να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας!

Όσο ζωτικής σημασίας είναι ο ήλιος για την ύπαρξή μας τόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει αν παραδοθούμε άνευ όρων στην εκτυφλωτική σαγήνη του. Ζητήσαμε από τους ειδικούς τις συμβουλές τους, επιλέξαμε τις πιο έξυπνες αντηλιακές συνθέσεις και σας παρουσιάζουμε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για να απολαμβάνετε με ασφάλεια τη ζεστή αγκαλιά του.

Ενημερωνόμαστε για την τελευταία λέξη στο skincare, επενδύουμε σε high-end συνθέσεις φροντίδας, κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας προκειμένου να κρατήσουμε την επιδερμίδα μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο πέρασμα του χρόνου. Από όλα αυτά, όμως, μία είναι η κίνηση που τελικά θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα και τη νεανικότητά της: η καθημερινή, σωστή αντηλιακή προστασία, όπως τονίζουν με κάθε ευκαιρία οι δερματολόγοι. Έρευνες έχουν δείξει ότι πάνω από το 80% των σημαδιών γήρανσης συμβαίνουν εξαιτίας της καθημερινής έκθεσης της επιδερμίδας στις ακτίνες UV, όμως έχουν δείξει και ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο: «Τα άτομα που χρησιμοποιούν καθημερινά αντηλιακό με SPF 30 και πάνω εμφανίζουν 24% λιγότερα σημάδια γήρανσης του δέρματος σε σχέση με εκείνα που δεν βάζουν αντηλιακό κάθε μέρα», μας λέει η Χρυσούλα Γκούσκου, φαρμακοποιός, Quality & Training manager της Frezyderm.

1.Apivita Bee Sun Safe SPF50 Anti-Spot & Anti-Age Tinted Face Cream

Αντηλιακή κρέμα προσώπου που προσφέρει φωτοπροστασία ευρέος φάσματος, καταπολεμά πανάδες και κηλίδες, ενώ αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ανάλαφρο, ομοιόμορφο χρώμα.

2. Frezyderm Velvet Stars SPF50+

Αντηλιακό πολύ υψηλής προστασίας που ενισχύει το φυσικό μαύρισμα, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και δημιουργεί wet skin όψη που διαρκεί.

3. Nuxe Sun Melting Sun Cream SPF30 Face

Φυσικά αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα ρυζιού και δενδρολίβανου, βιταμίνη Ε και εξωτικά λουλούδια Kau Pe συνδυάζονται με προηγμένα φίλτρα UV σε αυτή την απαλή αντηλιακή κρέμα προσώπου με την ντελικάτη ευωδιά.

4. Shiseido Clear Suncare Stick SPF50+

Διάφανο αντηλιακό στικ πολύ υψηλής προστασίας από τις βλάβες που προκαλούν οι ακτίνες UV αλλά και η ρύπανση, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

5.Lierac Sunissime The Silky Sun Oil Body SPF30

Μεταξένιο λάδι αντηλιακής προστασίας που συνδυάζει οργανικά φίλτρα UVB/UVA με ένα σύμπλοκο ενεργών συστατικών κατά του μπλε φωτός, της υπέρυθρης ακτινοβολίας και της φωτογήρανσης.

6. Guerlain Terracotta Superbloom

Συλλεκτική έκδοση της θρυλικής μπρονζέ πούδρας Terracotta του Οίκου, με 96% φυσικά συστατικά και print που γιορτάζει τη μέλισσα αλλά και το μαγευτικό φυσικό φαινόμενο Superbloom στην έρημο της Καλιφόρνια.

1. Jane Iredale Powder-Me Spf30 Dry Sunscreen

Ανάλαφρο, φυσικό, ευρέως φάσματος ξηρό αντηλιακό σε μορφή πούδρας για πρόσωπο, σώμα και την επιδερμίδα του κεφαλιού.

2. Intermed Luxurious Suncare

Antioxidant Sunscreen Invisible Spray SPF30 Face & Body. Διάφανο αντηλιακό spray με αντιοξειδωτική σύνθεση με βιταμίνη C και ενισχυμένο συνδυασμό UV φίλτρων για πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος και αντιγηραντική δράση.

3. Korres Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50

Αντηλιακά φίλτρα νέας γενιάς συνδυάζονται με γιαούρτι και πανθενόλη, για προστασία από τη φωτογήρανση, ενεργή ενυδάτωση και ενίσχυση του επιδερμιδικού φραγμού.

4.Nivea Sun Protect & Bronze Oil Spray SPF30

Μεταξένιο αντηλιακό λάδι με φίλτρα κατά των UVA/UVB και φυτικό εκχύλισμα γλυκόριζας που υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία παραγωγής μελανίνης, για λαμπερό, ομοιόμορφο μαύρισμα.

5. Caudalie Vinosun Protecti Invisible Stick SPF50

Με μία μόνο κίνηση, η πλούσια σε έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού και βιολογικό έλαιο μπουρίτι, σύνθεσή του, προστατεύει το πρόσωπο, τα χείλη και κάθε ευαίσθητη ζώνη από τις επικίνδυνες UVA/UVB.

6. La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 SPF50+ Invisible Fluid

Πολύ υψηλή προστασία από τις UVA/UVB και τις πολύ επικίνδυνες μακρές UVA, από μια σύνθεση μινιμαλιστική, λεπτόρρευστη, κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και φωτότυπο.

7. Sisley Paris Phyto-Touche Illusion d’Ete

Πολύ απαλή gel-πούδρα, εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα γαρδένιας, που χαρίζει sexy, μπρονζέ όψη στην επιδερμίδα.

Frezyderm Sun Screen Mousse Face+Body SPF50+

Καινοτόμος αντηλιακός αφρός για πολύ υψηλή ηλιοπροστασία ευρέος φάσματος αλλά και προστασία της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες και τους περιβαλλοντικούς ρύπους.

Seventeen Sun Shield Face & Body Spray SPF30

Αντηλιακό σπρέυ προσώπου και σώματος με φωτοσταθερά, ευρέος φάσματος φίλτρα. Το εκχύλισμα Ροδιού, η Βιταμίνη Ε, η Προβιταμίνη Β5 και το Aloe Vera gel, καταπραύνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα ενώ το εκχύλισμα Polygonum Aviculare προλαμβάνει και επανορθώνει τα σημάδια της φωτογήρανσης.

Pharmasept Heliodor Face Tinted Sun Cream SPF30

Αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας ευρέος φάσματος με χρώμα, για πρόσωπο και ντεκολτέ. Περιέχει το 100% φυσικό αντηλιακό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου, ZANO 20, σε non-nano μορφή, που δεν προκαλεί φωτοαλλεργίες και φωτοτοξικότητα. Χαρίζει φυσική, ομοιόμορφη κάλυψη και ματ αποτέλεσμα με φυσική πούδρα.

Lancaster Sun Perfect Sun Perfecting Fluid SPF50

Αντηλιακό προσώπου ενισχυμένο με την προηγμένη τεχνολογία Full Light της Lancaster που στοχεύει στο 100% του ηλιακού φάσματος καθώς και με τεχνολογία που προλαμβάνει και επιδιορθώνει ρυτίδες, λεπτές γραμμές, σκούρες κηλίδες.

Darling Protect-Me SPF30 Face and Body

Aντηλιακή και ενυδατική λοσιόν με Next-Gen φίλτρα που προστατεύουν από UVA/UVB. Η σύνθεσή της είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά κατά της πρόωρης γήρανσης, θρεπτικό έλαιο Jojoba και έλαιο βερίκοκου για λείανση της επιδερμίδας, με αλλαντοΐνη και βιταμίνη Ε για ενυδάτωση και λάμψη αλλά και έλαιο καρύδας. (Hondos Center Ερμού/Orloff Spa Academias Hotel)

Biotherm Waterlover Sun Mist Face&Body SPF30

Ενυδατικό, αόρατο Sun Mist με οικολογικά ελεγμένα αντηλιακά φίλτρα κατά των UVA/UVB και Life Plankton TM, για ολοκληρωμένη προστασία και ανανέωση της επιδερμίδας κάτω από τον ήλιο.

Πηγή: Grace

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μεταγραφικό μπαμ με τον Ντε Λιχτ

Βάζει βόμβα ο Ρομάνο: Πρώτη μεταγραφή στην εποχή Ράντκλιφ-Γιουνάιτεντ ο Ματέις Ντε Λιχτ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024